OL-svømmeren Jeanette Ottesen Gray separeret

onsdag d. 6. november 2013 kl: 16. 02 Af: Ritzau Fokus
 
Jeanette Ottesen Gray og manden er blevet separeret.

Jeanette Ottesen Gray og manden er blevet separeret. Foto: TYCHO GREGERS Polfoto

OL-svømmeren og hendes mand, Bobby Gray, går hver til sit.

De har hængt uløseligt sammen i 10 år, og uanset om det var OL eller Vild med dans, Jeanette Ottesen Gray stillede op i, var Bobby Gray der til at støtte hende.

Mary begejstret for de danske guldpiger

Men nu vil ægteparret tage en pause fra hinanden.

De er blevet separeret, fortæller de i en pressemeddelelse.

– Vi føler, vi er vokset fra hinanden det sidste års tid til halvanden, og vi har brug for en pause i vores ægteskab, siger 25-årige Jeanette Ottesen Gray.

Parret har været gift siden 2011.

– Bobby og jeg har været kærester i 10 år, og han er min bedste ven og har betydet utrolig meget for mig og min karriere. Op til OL i London betød han alt for mine forberedelser, og havde jeg ikke haft ham at støtte mig til, er jeg i tvivl om jeg havde klaret OL i London, da jeg var fysisk og mentalt presset langt ud over mine grænser, siger Jeanette Ottesen Gray, der snart skal kæmpe om EM-medaljer.

– Vi vælger at melde det ud nu, så jeg kan få ro i forberedelserne til EM på hjemmebane i Herning i december. Vi snakker stadig sammen, og Bobby er en del af det danske svømmemiljø og kommer nok til at være i Herning og heppe til EM, fortæller Jeanette Ottesen Gray.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu