Swift anklager dj for at gramse: Nu skal hun vidne i retten

tirsdag d. 8. august 2017 kl: 19. 30 Af: Ritzau Fokus
FILE PHOTO: Taylor Swift performs
Taylor Swift skal mandag vidne i retten mod en dj, som hun anklager for at have befamlet hende. Foto: Mario Anzuoni/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Taylor Swift skal mandag vidne i retten mod en dj, som hun anklager for at have befamlet hende.

Verdensstjernen Taylor Swift sætter sig mandag til rette i vidneskranken i en retssag for at berette om et seksuelt overgreb.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Det skriver CNN Entertainment.

Shake it off-sangerinden er trukket i retten af en vred radio-dj, som påstår at have mistet sit job, efter Swift anklagede ham for at have gramset på hende bag scenen ved en af hendes koncerter tilbage i 2013.

Stak hånden op under kjolen

Ifølge Taylor Swift, som dengang var 23 år gammel, stak dj’en ved navn David Mueller en hånd op under hendes kjole og befamlede hendes baller, mens de to poserede for et fællesbillede.

Senere blev David Mueller, der lyder kunstnernavnet “Jackman”, fyret fra sit job, men dj’en nægter alt.

Han anklager Swift og hendes hold for at have brugt beskyldningerne til at få ham fyret, og derfor hiver han nu verdensstjernen, hendes mor og en repræsentant i retten.

Selv siger Taylor Swift forud for retssagen, at hun fortalte sin mor og medlemmer af sit hold om episoden, men at hun aldrig selv gik videre med anklagerne til dj’ens arbejdsgiver.

Derfor nægter hun at have haft indflydelse på, at han senere modtog en fyreseddel af sin daværende arbejdsgiver, KYGO radio.

Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

27-årige Swift fastholder også, at hun er mere end klar til at vidne, fordi hun ikke har den mindste tvivl om, hvad David Mueller gjorde mod hende.

Retssagen er planlagt til at begynde mandag den 7. august i Denver.

Del din kommentar

Forsiden lige nu