Swimmingpool, skov og masser af kunst: Så skønt bor forfatteren

mandag d. 25. juli 2016 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen

Der er smæk på farverne og masser at se på i succes-forfatteren Jussi Adler Olsen og hustruen Hannes villa i Allerød, der er kommet til salg.

Prisen er 7.195.000 kr., og for det beløb får de nye ejere 163 boligkvadratmeter og en 973 kvadratmeter stor grund at udfolde sig på. Det skriver Boliga.

Jussi Adler Olsen, der har boet på adressen siden 2007, står bag bestseller-bogstriben om Afdeling Q, hvor politimanden Carl Mørck med hjælp fra makkeren Assad opklarer den ene krimigåde efter den anden.

Det er dog svært at tro, at Adler Olsen har gjort sig sine makabre litterære tanker alene med inspiration fra Allerød-villaens omgivelser.

De Gyldne Laurbær går til forfatter bag meget rost roman

Den gulmalede murermestervilla fra 1939 ligger nemlig med direkte adgang til skoven, hvorfra der ifølge ejendomsmægleren i bedste Snehvide-stil hyppigt kommer besøg af rådyrfamilier og fløjtende fugle.

Fra husets terrasse er der udsigt over et af de mange små lokale vandhuller, Arnes Sø, og indendøre har ægteparret indrettet sig med massevis af farvestrålende og unikke elementer i form af skulpturer, malerier, patchwork-møbler og store planter.

Kringelkroge, liebhaveri og hemmeligheder

Huset har ifølge salgsannoncen finurlige kringelkroge og ligeledes flere store rum. Blandt andet en atelier-lignede stue med småsprossede vinduer fra gulv til loft og en havestue, der gemmer på en liebhaver-hemmelighed, skriver Boliga.

Under gulvet i havestuen er der nemlig mulighed for at tage en svømmetur helt uden selskab af fremmede i villaens private svømmepøl.

Store stjerner er lune på hjemlandet: Hierarkiet i udlandet er mere ekstremt

Huset har desuden en kælder, der blandt andet er indrettet med et wellness-badeværelse.

Jussi Adler Olsen er for øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på syvende bog i serien om Afdeling Q, Carl Mørck, Assad og Rose. Bogen forventes at udkomme sidst på året.

Del din kommentar

Forsiden lige nu