Syg sanger bryder stilheden: Det hårdeste år nogensinde

fredag d. 25. november 2016 kl: 19. 05 Af: Ritzau Fokus
Singer Selena Gomez performs during We Day California in Inglewood, Selena Gomez
Selena Gomez udgav i oktober sidste år albummet "Revival". Foto: DANNY MOLOSHOK/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Selena Gomez bryder for første gang tavsheden på de sociale medier efter sin pause i august.

Det er ikke meget, man har hørt til den unge sangstjerne Selena Gomez, efter at hun i slutningen af august meddelte, at hun var nødt til at tage en pause fra musikken for at få styr på sit helbred.

Nu bryder den 24-årige sangerinde måneders tavshed på de sociale medier, og på Instagram har hun lagt et billede op af sig selv, der poserer foran en fyldt koncertsal.

– Jeg har meget at være taknemmelig for i år. Mit år har været det hårdeste, men også det mest givende nogensinde, skriver Selena Gomez.

Vild rekord: Dette billede af Gomez får nettet til at koge

Sender en tak

Billedet har “Good For You”-sangerinden lagt op på billeddelingsmediet i forbindelse med den amerikanske helligdag Thanksgiving. Som traditionen foreskriver benytter hun dagen til at sende en tak, og den går ud til hendes mange fans.

– Jeg har endelig overvundet kampen mod ikke at være tilstrækkelig. Jeg har kun ønsket at afspejle den kærlighed, I har givet mig i løbet af årene og vise, hvor vigtigt det er at tage sig af jer. Venlighed vinder altid. Elsker jer, skriver sangerinden til billedet.

Selena Gomez’ følgere har ikke kunnet følge med i sangerindens liv på de sociale medier siden august, hvor den populære sangerinde meddelte, at hun havde brug for at trække sig for en stund.

Lider af sygdommen Lupus

Den tidligere Disney-stjerne lider af sygdommen Lupus, og hun har derfor tidligere været igennem et forløb med kemoterapi. I august fortalte hun i en udtalelse til magasinet People, at den kroniske sygdom også har påvirket hende psykisk.

– Jeg har fundet ud af, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger ved Lupus, hvilket kan udgøre en udfordring i sig selv, sagde Selena Gomez i meddelelsen, hvor hun også fortalte, at hun ville være proaktiv og derfor tage en pause fra karrieren, der ellers kørte på skinner.

Sangerinden havde inden pausen travlt med at turnere verden rundt med sit seneste album “Revival”, der udkom i oktober sidste år.

Se sangerindens hilsen her:

I have a lot to be thankful for this year.. My year has been the hardest yet most rewarding one yet. I've finally fought the fight of not 'being enough'. I have only wanted to reflect the love you guys have given me for years and show how important it is to take care of YOU. By grace through faith. Kindness always wins. I love you guys. God bless

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu