Sklerose-syg Jack Osbourne mister ufødt barn

fredag d. 6. september 2013 kl: 22. 59 Af: Ritzau Fokus
 

- Jack og jeg har mistet vores lille drengebarn i sidste uge. At miste et barn sent i graviditeten er det hårdeste, nogen af os nogensinde har prøvet, skriver konen Lisa på Twitter. Foto: Iheart jack osbourne / public domain free

Nu er det slut: Kendis-søn skal skilles fra konen

Det hårdtprøvede ægtepar, Jack Osbourne og hans kone Lisa, skal overkomme endnu en tragedie.

Man skulle ellers mene, at Jack Osbourne, der er søn af rocklegenden Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne, har været igennem nok.

Sidste sommer stod han nemlig frem og fortalte, at han havde fået konstateret multipel sklerose – en sygdom, der ikke kan kureres.

Men nu skal han igen se en frygtelig tragedie i øjnene. Tv-stjernens kone, Lisa, har nemlig mistet det barn, hun ventede.

Det fortæller hun på Twitter.

– Jeg har frygtet at skulle skrive dette. Det har taget mig lidt tid at nå dertil, hvor jeg kan fortælle det, skriver hun og fortsætter:

– Jack og jeg har mistet vores lille drengebarn i sidste uge. At miste et barn sent i graviditeten er det hårdeste, nogen af os nogensinde har prøvet, skriver hun.

Hun beder om, at folk vil respektere deres sorg.

– Vi sætter pris på jeres bønner og beder om jeres respekt for vores privatliv, mens vi går igennem dette.

– Det er vigtigt at fortsætte med at have håb og at være optimistisk, når livet viser sig fra den hårde side. Vi ved aldrig, hvorfor sådan nogle ting sker. Det eneste, vi kan gøre, er at stole på Gud og vide, at han har en plan for vores liv.

Flamboyant rockrebel tager på vildt roadtrip med sønnen

Parret giftede sig i 2012, og har datteren Pearl på 17 måneder.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu