Sylvester Stallone vinder Golden Globe

mandag d. 11. januar 2016 kl: 12. 30 Af: Elo Christoffersen
 

I går blev Golden Globe-statuetterne uddelt, og efter mange års venten kom statuetten hjem til Sylvester Stallone for hans rolle i den biografaktuelle Creed.

I 1977 blev Sylvester Stallone nomineret for hans rolle som Rocky Balboa i den første Rocky-film. Nu, snart 40 år efter, er han med portrættet af bokselegenden atter blevet anerkendt for sit fantastiske talent.

Creed er den 7. Rocky-film i rækken, og anmeldere både herhjemme og i udlandet har rost Stallone for hans bedste og mest fængslende skildring af Rocky Balboa. Tilbage i 1977 blev både filmen og Stallone nomineret, men det var kun filmen, som løb af med en statuette. En Golden Globe-statuette peger ofte i retning af de kommende Oscar-nomineringer og med Stallones statuette, er rygterne begyndt at summe omkring en Oscar-nominering, og om han nu, næsten 4 årtier efter sin første Oscar-nominering, også vinder den længeventede Oscar-statuette.

Sylvester Stallone er (ikke) død

Creed er en hårdtslående og fængslende forsættelse om legenden Rocky Balboa. Rocky skal tage stilling til, om han vil hjælpe og træne hans tidligere modstander Apollo Creeds søn, Adonis (Michael B. Jordan ). Dette resulterer i kampe både med modstanderne i ringen, hinanden og med sig selv.

Prisvindende dansker: - Helt fortjent at "The Square" ikke vandt

Creed havde dansk præmiere 3. december 2015 og kan stadig ses i udvalgte biografer landet over.

Se traileren til filmen øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu