Sylvester Stallones søn, Sage, døde af hjertekar-sygdom

lørdag d. 1. september 2012 kl: 9. 01 Af: Uffe Dahl
 

Sylvester Stallone er (ikke) død

Det var en hjertekar-sygdom, der i midten af juni i år var årsag til at Sylvester Stallones ældste søn, Sage Stallone, blev fundet død i sin lejlighed.

 

Siden dødsfaldet har der ellers været spekuleret i mange forskellige årsager til dødsfaldet. Mange har gættet på, at det var enten stoffer eller selvmord, der tog livet af Sage Stallone, men nu giver den retsmedicinske rapport nogle klare svar: Actionheltens søn fik et hjertestop som følge af en hjerte-kar-sygdom. Der blev kun fundet ”meget få” stoffer i 36-årige Sage Moonblood Stallones lig, lyder retsmedicinernes konklusion.

 

Sage Stallone var midt i at planlægge sit eget bryllup, da han døde. Den triste nyhed fik hans far, Sylvester Stallone, mens han deltog i den årlige Comic Con-festival i San Diego hvor han promoverede sin nye film ”Expendables 2”.

 

Læs også: Gitte Nielsen tilbage på flasken

 

I forbindelse med dødsfaldet udtale Sylvester Stallone:

– Når forældre mister et barn, kan smerten ikke blive større. Dette frygtelige tab vil følge os resten af livet. Sage var vores første barn, og han var det vigtigste i livet for os.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

 

Sylvester Stallone fik sønnen Sage med sin første kone Sasha. Senere har Sylvester Stallone også været gift med danske Gitte Nielsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu