Sylvester Stallones tunge skridt

lørdag d. 21. juli 2012 kl: 22. 06 Af: Kendte.dk NY
 

Sylvester Stallone er (ikke) død

Sylvester Stallone og adskillige tætte familie medlemmer, sørgede ved bisættelsen af Sage Stallone.

Den hårdpumpede actionhelt var tydeligt berørt ved bisættelsen af hans ældste søn Sage, da han og familien stedte ham til hvile ved en privat cermoni i Brentwood, Californien. At bære kisten med hans søn til graven var uden tvivl hårdt for den aldrende Hollywood stjerne.

Sage blev begravet ved St. Martin katolske kirkegård, Sylvester Stallone, hans kone Jennifer, og hans bror Frank Stallone var alle tilstede ved højtidligheden. Sorgen lyste ud af alle de deltagende som var meget berørte over den unge Sage alt for tidlige død naturligvis.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

36 årige Sage, som havde en rolle i filmen “Rocky V” sammen med sin far, døde den 13 Juli i sit hjem i Los Angeles. Omstændighederne omkring hans død undersøges stadigvæk af de californske myndigheder.

I en tidligere udtalelse fra Sylvester Stallone siger han at “Sage var vores førstfødte barn, og centret i vores liv. Tabet af ham vil aldrig gå væk, og han vil blive mindet i vores hjerter og sind hver dag.  Jeg beder ydmygt alle om at lade hans minde og sjæl blive ladt i fred”
Grunden til udtaelsen kommer på baggrund om spekulationer i medierne om Sage skulle have taget en overdosis, som kilder tæt på familien afviser han nogensinde kunne finde på.

Del din kommentar

Forsiden lige nu