Synd for Halle Berry

mandag d. 15. juli 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Allerede inden Halle Berry modtog sin Oscar, gik der rygter om, at hun var ked af det, fordi hendes mand, musikeren Eric Benet havde været hende utro med en ex-kæreste. Selv om parret hårdnakket benægtede alle rygter, blev den amerikanske presse ved at at tage billeder af Eric Benet, når han var i selskab med andre kvinder end sin smukke kone.

Cecilie Stenspil med i ny serie: Én scene kunne hun ikke gennemføre Mød landsholdsspillernes koner og kærester

Måske har den amerikanske presse haft ret i påstandene, for nu er Eric Benet blevet indlagt på klinikken The Meadow i Arizona, hvor han bliver behandlet for at være så afhængig af sex, at han ikke kan være sin kone tro. Han har indrømmet overfor Halle Berry, at han har været hende utro adskillige gange, og nu hænger ægteskabet i en tynd tråd.

Så kendte stjerner som Michael Douglas, David Duchovny og Steven Tyler har påstået, at de var afhængige af sex og derfor ikke kunne være deres partner tro. De blev alle smidt på porten af deres daværende partner, og nu venter den amerikanske presse i spænding på, om Halle Berry vil gøre det samme. Hun har kendt Eric Benet siden 1997, og de har været gift i snart 2 år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu