Szhirley bruger bryllupsrejsen med sin søn

søndag d. 26. juli 2015 kl: 13. 23 Af: Ritzau Fokus
 
Szhirley blev gift med produceren Mads Møller i begyndelsen af juli.

Szhirley blev gift med produceren Mads Møller i begyndelsen af juli. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Sangerinden er taget på bryllupsrejse, og her vinder familie over romantik.

Det er næsten to år siden, at sangerinden Szhirley blev forlovet, og i begyndelsen af juli blev hun endelig gift med produceren Mads Møller ved et smukt bryllup, som blev fejret i parrets kolonihave.

Nu har de to formentlig vænnet sig til titlerne som mand og kone, og det kan de nyde i strålende solskin på bryllupsrejsen i Antibes i Frankrig. Szhirley har nemlig delt en række misundelsesværdige billeder fra bryllupsrejsen på sin Instagram.

Men der er næppe dømt hed romantik fra morgen til aften for det nygifte par. “Hjerter dame”-sangerinden afslører nemlig også på billeddelingssiden, at parret bruger tiden i Antibes med sønnen Bille Norton og viser et billede, hvor de plukker lime sammen. Parret har også sønnen Elton på fem år.

– Vi plukker lige en lime fra træet i baghaven, skriver den 38-årige sangerinde til billedet af Bille Norton i ble med en lime højt hævet over hovedet.

Vi plukker lige en lime fra træet i baghaven #JegBurdeBoiEtVarmtLand #whatsNotToLove 🍋 #derVarIngenLimeEmoji #BilleNortonRM #Frankrig #ferie #holiday #honeymoon #aka #HoliMoon

Danske kendiskvinder strålede til modefest

A photo posted by Szhirley (@szhirleys) on

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Så er det bare spændende, om den lille familie vender hjem igen. Szhirley er nemlig ikke bleg for at indrømme, at hun har det bedre i det varme klima. “Jeg burde bo i et varmt land” skriver hun i et hashtag.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu