Szhirley deler “babs-snapsen” på Instagram

mandag d. 10. august 2015 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Szhirley glæder sig til at få sine bryster tilbage, efter Bille Norton har "lånt" dem. Foto: Facebook

Szhirley glæder sig til at få sine bryster tilbage, efter Bille Norton har “lånt” dem. Foto: Facebook

Selvom amningen er rigtig hyggelig, vil Szhirley gerne snart have sine bryster tilbage

Debatten om amning er hele tiden gående, men i sidste ende er det op til den enkelte mor selv at bedømme, hvornår ens børn er færdige med at blive ammet. Nu synes Szhirley, at hendes yngste, Bille Norton har fået rigeligt – og hun vil egentlig gerne have sine bryster tilbage:

Danske kendiskvinder strålede til modefest

– Elton sagde selv stop til amning da han var omkring 9 mdr. så det havde jeg af en eller anden årsag også regnet m. at Billen ville gøre, men nej… Ingen børn er ens. Han kan ikke få nok af den fede bapssnaps og gør konstant alt han kan, for at nappe endnu en lunken lyn latte, skriver hun på Instagram.

– Der er meget allergi på min kærestes side, og jeg er derfor SÅ glad for at jeg har været så heldig at kunne amme begge drenge i mere end de første seks måneder af deres liv. Mange kloge hoveder siger at det kan være medvirkende til at få udryddet allergien. Det krydser jeg fingrer for! Dog er jeg nu kommet der til, at jeg gerne snart vil have mine bryster tilbage!! Jeg synes faktisk også at det efterhånden er en stor Bille, der bare selv kommer og trækker op i trøjen for at drikke. Det finder jeg en smule grænseoverskridende, men d r bare min mening.

– Så når Tam Tam rykker til Århus sidst på måneden, og ungerne bliver i København m. deres far, har jeg besluttet at det vil være et oplagt tidspunkt at stoppe på. Til gengæld vil jeg virkelig komme til at savne de hyggelyde som følger med amningen.

Hun har delt den søde video herunder:

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

 

Elton sagde selv stop til amning da han var omkring 9 mdr. så det havde jeg af en eller anden årsag også regnet m. at Billen ville gøre, men nej… Ingen børn er ens. Han kan ikke få nok af den fede bapssnaps og gør konstant alt han kan, for at nappe endnu en lunken lyn latte. Der er meget allergi på min kærestes side, og jeg er derfor SÅ glad for at jeg har været så heldig at kunne amme begge drenge i mere end de første seks måneder af deres liv. Mange kloge hoveder siger at det kan være medvirkende til at få udryddet allergien. Det krydser jeg fingrer for! Dog er jeg nu kommet der til, at jeg gerne snart vil have mine bryster tilbage!! Jeg synes faktisk også at det efterhånden er en stor Bille, der bare selv kommer og trækker op i trøjen for at drikke. Det finder jeg en smule grænseoverskridende, men d r bare min mening. Så når Tam Tam rykker til Århus sidst på måneden, og ungerne bliver i København m. deres far, har jeg besluttet at det vil være et oplagt tidspunkt at stoppe på. Til gengæld vil jeg virkelig komme til at savne de hyggelyde som følger med amningen 💕 #Nedtælling #bapsSnaps #lunkenLynLatte #denSødeFløde #BilleNortonRM #Snart16Mdr. #hyggelyde #IgotMilk #amning #ammenAltså #mælkebarenErStadigÅben #SidsteOmgang #ogJegKuBliveVed #huskAtDetIkkeErVerdensUndergangHvisIkkeDuKanAmme #enGodMorSidderIkkeIbrysterne #enGodMorLiggerIdenNærhedOgOmsorgDuGiverDitBarn

A video posted by Szhirley (@szhirleys) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu