Szhirley slået til blods i babyboksning

fredag d. 16. oktober 2015 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Szhirley danner par med musikproduceren Mads Møller og sammen har de to sønner.

Szhirley danner par med musikproduceren Mads Møller og sammen har de to sønner. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Sangerinden Szhirley har fået et ordentligt hak i tuden af sin halvandet år gamle søn.

Det, der ellers var tænkt som en hyggelig dag med hendes søn, endte med en tur til lægen for Szhirley, efter at hun blev sendt til tælling af en lidt for voldsom kærlighedserklæring.

Sangerinden og skuespilleren Szhirley, der blandt andet har hittet med et cover af Anne Linnets “Glor på vinduer”, har lagt et dramatisk billede op på sin Instagram-profil, hvor hun bløder fra næsen. Heldigvis er der ikke tale om andet end en smule “tough love” fra sønnen Bille, der endnu ikke er to år gammel.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Blødende mor

På billedet ses en betuttet Bille sammen med sin blødende mor, der undrer sig over den lille drengs voldsomme styrke.

– Resultatet af en voldsomt kærlig lillemand. Godt hak i mors næse, skriver Szhirley til billedet, der har hashtags som “ballade Bille” og “ekstra bule på den i forvejen krumme næse”.

Det blodige billede har fået flere kommentarer fra fans, der sympatiserer med den forslåede Szhirley.

– Billen ser helt forskrækket ud. Av, av, av, av, kærlighed gør ondt, skriver en bruger blandt andet.

Efterfølgende har Szhirley også lagt en video op, hvor hun vender sit ansigt mod kameraet og spørger Bille: “Hævet meget?”, hvortil den skyldbetyngede yngling svarer: “Ups”.

Heldigvis for Szhirley, der har medvirket i Østre Gasværks opsætning af “West Side Story”, er hendes ansigt ikke i fokus længere på samme måde, som da hun var skuespiller. Hun er nemlig slået ind på en ny karrierevej som børnebogsforfatter.

Hun har netop udgivet sin første bog, der hedder “Charlie på musiklejr”, og planen er, at bogen skal være den første i en serie, der udkommer på Gyldendals Forlag.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Du kan se resultatet af Szhirleys babyboksning her:

I dag er jeg ekstra pæn efter Billens og mit sammenstød i tirsdags #morgenhæveren aka #heldagshæveren #BalladeBille #Bøllebank #BilleBank #tandItud #jegTagerLigeTilLægenOgFårLidtAntibiotikaTænkerJeg #professionelBabyBokser #BryderBille #BokseBaby

A video posted by Szhirley (@szhirleys) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu