Szhirley springer ud som forfatter

onsdag d. 7. oktober 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den 39-årige Szhirley har onsdag udgivet sin første bog. Det er en børnebog om den 12-årige pige Charlie.

Den 39-årige Szhirley har onsdag udgivet sin første bog. Det er en børnebog om den 12-årige pige Charlie. Foto: Unger Anthon/Polfoto

I dag udkommer første bog om den unge pige Charlie, som sangerinden Szhirley står bag.

Mens børn af halvfemserne husker, hvem de var, når der skulle leges Spice Girls, så er nutidens helt store musikalske samlingspunkt ofte børnenes melodi grand prix- MGP.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Derfor er det klart, at MGP er den helt store drøm, for den 12-årige pige Charlie, som er hovedperson i sangerindens første bog, som udkommer for første gang onsdag. Bogen “Charlie på musiklejr” er første skud i en serie, der skal følge den sangglade pige og hendes drøm om at blive noget ved musikken.

Szhirley er helt oppe at køre

Det er sangerinden Szhirley, der er forfatter til bogen om Charlie, og på det sociale billeddelingsmedie Instagram er “Hjerter dame”-sangerinden helt oppe at køre over sin første bog:

– Så er dagen kommet, hvor Charlie bliver udgivet! Og jeg kan næsten ikke vente med at høre, hvad I synes om hende, siger forfatterspiren i en video.

Første bid af en serie

I videoen løfter Szhirley også sløret for, at “Charlie på musiklejr” er tænkt som første bid af en serie:

– Jeg håber I vil følge med og læse hende og elske hende, og jeg glæder mig til at skrive meget, meget mere, siger Szhirley, der udover at være bogaktuel for første gang også er blevet gift i år.

Forlag beskriver Charlie-bogen

Charlie-bogen udkommer på Gyldendals forlag, og på forlagets hjemmeside beskrives bogen sådan her:

– Charlie er 12 år og helt vild med musik! Sammen med sin bedste veninde, Andrea, skriver hun sange, synger og står på rulleskøjter. De to piger deler alt, og så snart det bliver sommerferie, skal de på musiklejr sammen med en masse andre børn. Det bliver en sommerferie med mange nye venner, og måske kommer pigerne også til at lære Max bedre at kende.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Der er altså både lagt op til musik, sommerferie og lidt romance for de unge læsere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu