Szhirleys søn er sin egen stuntmand

fredag d. 2. september 2016 kl: 16. 56 Af: Ritzau Fokus

Szhirley har været med på filmsettet for at følge med i sønnens debut som skuespiller. Og han klarer sine stunt selv, fortæller sangerinden.

Sangerinden Szhirley ser i disse dage stolt med fra sidelinjen, mens hendes ældste søn Elton er ved at lære skuespilbranchen at kende.

Han får nemlig sin skuespillerdebut som den kendte karakter Lille Per i genindspilningen af filmen “Far til fire”.

Seksårige Elton har frygtløst kastet sig over opgaven, men det er ikke alt, han sådan lige får lov til, fortæller popsangerinden på sin blog www.szhirley.dk.

– I dag skulle der laves nogle seje scener, hvor Lille Per kører i høj fart på sin Air Scooter ned ad en bakke og hopper direkte ud i en gummibåd, skriver Szhirley, der også selv har prøvet kræfter med skuespillet.

– Han vil så gerne lave alle stunts selv, men det får han selvfølgelig ikke lov til, medmindre at det er forsvarligt, fortsætter hun i blogindlægget.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Vilde stunts overladt til stuntmand

“Gammel Kongevej”-sangerinden fortæller i indlægget, at de vilde stunt i stedet bliver overladt til en stuntmand og en dukke.

– Men han er sgu modig den lille mand og vil virkelig gerne lære, skriver Szhirley på bloggen, hvor hun også fortæller, at hun føler, at sønnen er i gode hænder på settet.

Den 39-årige sangerinde har tidligere fortalt til Ritzau Fokus, at hun blev overrasket over, at sønnen havde en lille skuespiller gemt i maven.

Hun fortalte desuden, at hun havde sine betænkeligheder ved at lade Elton gå ind i underholdningsbranchen.

– Man er jo mor, og det er mit barn. Nu kommer han pludselig ind i det cirkus, som jeg plejer at være en del af, men uanset hvad så handler det om, at han synes, at det er sjovt. Det er det vigtigste, sagde hun dengang.

Den nye “Far til fire”-film får premiere i løbet af vinterferien næste år.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Læs hele blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu