Tage Frandsen sælger sin kendis-salon

tirsdag d. 18. oktober 2016 kl: 12. 45 Af: Elo Christoffersen

Tage Frandsen har solgt sin salon på Frederiksberg.

Den kendte frisør Tage Frandsen har valgt at sælge sin salon:

Tage Frandsen i chok: Kæresten erklæret død

– Jeg fylder jo 69 næste gang. Så nu tænkte jeg at det skulle være. Tænk hvis jeg fik en blodprop eller anden sygdom. Så nu bliver salonen i hvert fald ført videre, fortæller Tage Frandsen til kendte.dk.

Der har også været andre årsager til, at kendis-frisøren sælger sin salon:

– En medarbejder er gået på pension og en anden er syg. Så jeg skulle ud og finde nyt personale. I et år har jeg ledt efter den person, der kunne føre salonen videre. Og nu har jeg fundet den rette. Det er 47-årige Peter Aagaard, der blandt andet har arbejdet 10 år i Cirkusrevyen, forklarer Tage Frandsen og fortsætter:

– Han har en profil, der lidt ligner min med masser af show-opgaver, et stort kendisklientel og mange faste, solide kunder. Ham kan jeg trygt overlade mit livsværk til.

Salonen ligger på H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg ved København. Peter Aagaard overtager salonen 1. januar, men overtagelsen fejres med en reception på mandag.

Tage Frandsen slipper dog ikke helt frisørfaget. Han lejer et par stole i sin tidligere salon, hvor han nogle dage om ugen kan ordne hår på sine stamkunder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu