Talent-dommer Blake Shelton skal skilles fra sangerinde

tirsdag d. 21. juli 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Countrystjernerne Blake Shelton og Miranda Lambert skal skilles efter fire års ægteskab.

Countrystjernerne Blake Shelton og Miranda Lambert skal skilles efter fire års ægteskab. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Blake Shelton, som især er kendt som dommer i det amerikanske tv-show “The Voice”, skal skilles fra countysangerinden Miranda Lambert.

Rygterne har været talrige og vedholdende om ægteskabet mellem countrysanger og The Voice-dommer Blake Shelton og sangerinden Miranda Lambert.

Ham her er verdens mest sexede mand

Nu har de to succesfulde sangere imidlertid smidt håndklædet i ringen og besluttet, at de efter fire års ægteskab skal skilles. Det meddeler parret selv i en officiel pressemeddelelse udsendt mandag af en repræsentant for parret til Associated Press.

– Det er ikke den fremtid, vi så for os, og det er med tungt hjerte, at vi nu vil gå hver sin vej, siger de i pressemeddelelsen.

– Vi er virkelige mennesker med virkelige liv, virkelige familier, venner og kolleger. Derfor bedre vi pænt om respekt for vores privatliv og medfølelse i henhold til denne meget personlige sag, skriver de.

Ud over musikken er “Boys ‘Round Here”-sangeren Blake Shelton særligt kendt for sin rolle som dommer i den amerikanske udgave at talentshowet “The Voice”.

Den 31-årige Miranda Lambert, som er født og opvokset i Texas, er kendt for sin kombination af en kæk attitude og inderlighed i hits som “Gunpowder & Lead” and “The House That Built Me.”

Blake Shelton og Miranda Lambert fandt sammen og blev gift for fire år siden, mens deres respektive karrierer inden for countrymusik var på deres højeste.

Countrystjerne underskylder upassende tweets

Siden har parret gentagne gange dementeret rygter om, at deres travle liv som musikere kom i vejen for den ægteskabelige lykke.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu