Tandlægebesøg måske skyld i Stallones død!

torsdag d. 19. juli 2012 kl: 8. 13 Af: Kendte.dk NY
 

Hvem synger på Michael Jackson-album?

Der foreligger endnu ikke nogen forklaring på Sage Stallones tragiske dødsfald!

Nu tager Sylvester Stallone selv affære for at komme til bunds i mysteriet.

Den 66-årige Hollywood-stjerne har hyret den prominente privatdetektiv, Scott Ross, til at finde årsagen til sønnens død. Det skriver TMZ.com.

Scott Ross stod i spidsen for undersøgelsen, da Michael Jackson blev anklaget for seksuelle overgreb på mindreårige, og han er også manden, der undersøgte anklagerne, efter Chris Brown havde tævet Rihanna.

Ifølge TMZ.com har Sylvester Stallone bedt Ross om at kortlægge Sages sidste uger, for at finde ud af om han var afhængig af alkohol eller stoffer, eller om der var andre faktorer, der bekymrede sønnen.

Popkonge detroniseret på hjemmebane

Sage Stallone er blevet obduceret, men der kan gå flere måneder, før de medicinske prøver foreligger. Ifølge Sage Stallones mor, Sasha Czack, kan dødsfaldet skyldes en tandoperation, der fandt sted to uger tidligere:

– Han fik trukket fem tænder ud på én gang. Jeg bad ham om at lade være, fordi jeg har hørt, at man kan dø af at få trukket mere end én tand ud af gangen, fortæller hun til New York Post og bekræfter, at sønnen tog smertestillende medicin efter tandoperationen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu