Tanev ødelagde benzinstander: -Jeg er kørt fra regninger før

onsdag d. 18. marts 2015 kl: 14. 25 Af: Matias Mortensen
 
Peter Tanev har nu to gange glemt at tage benzinpistolen ud, før han kørte videre ved nøjagtig den samme tank. Foto: Facebook

Peter Tanev har nu to gange glemt at tage benzinpistolen ud, før han kørte videre ved nøjagtig den samme tank. Foto: Facebook

Vejrværten Peter Tanev havde lidt for travlt, da han onsdag morgen tankede sin bil.

Statoil-tankstationen på Sydhavns Plads i København fik onsdag morgen ødelagt en af sine benzinpistoler af TV2’s vejrvært Peter Tanev, skriver Ekstra Bladet.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

Peter Tanev glemte at tage pistolen ud, før han kørte afsted, og det resluterede i et ryk i vejrværtens bil og en skadet tankpistol. Peter Tanev fortller til Ekstra Bladet, at han havde travlt og skulle til et møde i Odense, og at han glemte, at pistolen stadig sad i bilen, efter han havde været inde at købe kaffe.

– Jeg bakkede tilbage og satte tingene på plads, fortæller Peter Tanev til Ekstra Bladet.

Kørt fra regninger før

Han gjorde i første omgang ikke mere ved den ødelagte pistol.

– Selvfølgelig skulle jeg være gået ind med det samme. Men for det første, så var der lang kø derinde, og så har de jo kameraer, forklarer han til Ekstra Bladet.

– Jeg flygtede ikke. Jeg har også kørt fra regninger før. De har jo kameraer. Jeg var godt klar over, at jeg skulle ringe til dem, men jeg havde så også lige stået derinde i kø med otte mennesker, og det var derfor, jeg havde lidt stress på, lyder det videre fra Peter Tanev.

TV2 afslører ny satsning: Skal du se med?

Ikke første gang

Statoil har oplyst, at de har fået et opkald fra Peter Tanev, og at tankpistolen nu vil blive repereret.

Peter Tanev fortæller, at han en gang tidligere har glemt at tage pistolen ud, inden han kørte, og det var faktisk ved den nøjagtig samme stander på den samme tankstation. Den første gang gik uheldet dog kun ud over bilen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu