Tannaz knust: Rejsen stopper for alle

lørdag d. 7. marts 2015 kl: 10. 32 Af: Ritzau Fokus
 
Tannaz Hakami fra Odense er ude af X Factor.

Tannaz Hakami fra Odense er ude af X Factor. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

Kun 15-årige Tannaz Hakami måtte fredag forlade X Factor, da hun endte i farezonen med Baraa Qadoura.

Der var tårer og grådkvalte stemmer i fredagens udgave af X Factor, da to af Remees unge solister endte i farezonen.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

For 15-årige Tannaz fra Odense blev det også den sidste optræden på X Factor-scenen, da hendes egen mentor valgte at sende hende hjem og i stedet beholde unge Baraa Qadoura i konkurrencen. Og at det netop var Baraa, som Tannaz skulle møde i farezonen, påvirkede hende meget.

– Det gjorde rigtig ondt, sagde den unge solist efter showet med tårerne løbende ned ad kinderne. De to er nemlig blevet rigtig tætte venner som konkurrencen er skredet frem, fortæller Tannaz, der dog havde overskud nok til at sende varme tanker videre til de resterende X Factor-deltager.

– X Factor-rejsen stopper for alle på et tidspunkt, for mig blev det bare i dag. Men jeg under de andre så meget succes, sagde sangfuglen.

Den unge odenseaner optrådte med nummeret “I Danmark er jeg født” af Isam B og hverken hende eller Remee lage skjul på, at aftenens sangvalg har været et sats fra deres side.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

– Det var et frisk pust, og vi havde brug for det, for jeg havde ellers sunget de tunge sange, som jeg elsker at synge, og det skal jeg måske bare blive ved med, siger Tannaz, der nu glæder sig til at skulle hjem til sin normale hverdag og se sine venner.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu