Tatoveret kendisbarn flexer muskler med Breum

torsdag d. 5. februar 2015 kl: 11. 17 Af: Ritzau Fokus
 
Morten Breum viser, hvordan man flexer. Foto: Instagram

Morten Breum viser Sean, hvordan man flexer. Foto: Instagram

Saseline Sørensen og Frederik Fetterleins søn Sean viser sine muskler frem på et nyt billede med den tatoverede superstjerne Morten Breum.

Det er aldrig for tidligt at få tatoveret hele sin overarm.

Dansk stjerne-dj gav koncert med sin legende

I hvert fald ikke hvis tatoveringerne er falske, og de bliver lavet sammen med den danske superstjerne Morten Breum, der tidligere har været kæreste med Saseline Sørensen.

Og det var netop det, som skete for syvårige Sean.

– Får lige lavet noget blæk sammen med Seani, skrev den tatoverede house-musiker tirsdag aften om et Instagram-billede, der forestiller Breum, som står i en undertrøje, mens han løfter Sean og den falsk-tatoverede arm.

Snart får Sean en lillebror, som han kan vise det nye blæk på sin højre overarm frem til. Hans mor Saseline Sørensen, der tidligere har været en del af pigeduoen Soap, er nemlig højgravid og skal således snart føde sin søn nummer to.

– Jeg kan næsten ikke blive større nu! Det er, som om jeg har spist en bold. Det er lige ved at være tid, skrev hun den 29. januar om et billede af sin gravide mave på Instagram.

Fræk tattoo-trend: 10 smukke underboob-tatoveringer

Dog får den lille ny en anden far end sin storebror, idet Saseline Sørensen venter barnet med sin nuværende kæreste Michael Dreyer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu