Tatoveret tv-vært er med i Vild med dans

onsdag d. 21. august 2013 kl: 11. 54 Af: Ritzau Fokus
 

MTV-vært Mattias Hundebøll bliver næste deltager i Vild med dans, skriver Her og Nu. Hundebøll kender årets vært Sarah Grünewald bedre end de fleste. Foto: Anthon Unger / POLFOTO

Mattias Hundebøll er igen blevet far

MTV-værten Mattias Hundebøll er den seneste kendis på de bonede gulve i Vild med dans. Og han kender værten bedre end de fleste.

Det er som altid et kendt ansigt, der i dag løber hårdnakkede rygter om som næste deltager i tv-succesen, kendisdansekonkurrencen Vild med dans på TV2.

Navnet er Mattias Hundebøll, og udover at have været forsanger i bandet Rock Hard Power Spray, er han til daglig vært på musikkanalen MTV.

For Vild med dans-værten, 29-årige Sarah Günewald, er det dog imidlertid ikke kun den kommende deltagers job som MTV-vært, der gør ansigtet genkendeligt. De to dannede nemlig for blot to år siden par.

Det er ugebladet Her og Nu, der har opsnappet oplysningerne om den nye deltager, der hverken er blevet be- eller afkræftet af TV2. Det samme gælder den kommende deltager selv.

– Jeg har ingen kommentarer, siger Hundebøll til Her og Nu.

Mattias Hundebøll: Barn nummer to bliver en...

Holder Her og Nus oplysninger stik, bliver tv-værten koblet på danserinden Mie Moltke, der sidste år svingede rundt med skuespiller Thomas Bo Larsen. Lige indtil han måtte sige farvel til programmet med et ødelagt knæ efter en halv eftermiddag som konkurrencedanser.

Årets udgave af Vild med dans løber over skærmen fra fredag den 13. september.

Del din kommentar

Forsiden lige nu