10 år med musik: Se Taylor Swift’s næste album

mandag d. 24. oktober 2016 kl: 12. 46 Af: Louise Bennetzen

For 10 år siden udgav Taylor Swift sit første album. Det næste album,d er er lige på trapperne, indeholder blandt andet dette.

I dag, mandag, er det nøjagtig 10 år siden den elskede countrysanger Taylor Swift udgav sit aller første album, der slet og ret havde titlen “Taylor Swift”. Hun har efterfølgende gennem sine 10 år i musikindustrien kunne se sin karriere eksplodere, og er i dag en af de mest kendte sangere lige for tiden.

Hendes album bliver udgivet med to års mellemrum. Taylor Swift’s nyeste album “1989” blev udgivet 27. oktober 2014, og vi kan derfor forvente et nyt album lige rundt om hjørnet. Derfor har ShopAlike analyseret Taytay’s tidligere fem albummer og kommet med deres bud på, hvad det næste vil indeholde.

“Mig” bliver til “os”

Der er ingen, der kan spå om hvad Taylors fans vil høre de næste to år, og popstjerner er kendt for at være meget uforudsigelige. ShopAlike har alligevel gættet på alt fra Swift’s næste tourkostume til de mest brugte ord på det kommende album, der indtil videre ikke er kommet nogle detaljer om fra stjernen.

Røde toner, kærlighed og støvler ser ud til at være buddet på, hvad vi kan forvente af det næste album. Og hvad med fyrene? Taylor er berygtet for at hænge sine kærester ud i sine sange, og siden hendes sidste album “1989”, har hun datet musikeren Calvin Harris og Tom Hiddleston. Mon ikke de vil kunne genkende nogle passager i sangene?

Det ser også ud til at Taylor er blevet mere følelsesladet i sine tekster. Det viser sig nemlig, at sangeren både bruger ordene “kærlighed” og “had” meget mere i sine sange på det nyeste album, end hvad hun gjorde i 2006. Det er også klart at hun er gået fra at være teenager til voksen igennem de 10 år. Ordet “mig” er nemlig blevet erstattet med “os” i hendes nyeste album.

Det er tydeligt for enhver at sangerinden er gået fra den søde lille pige i cowboystøvler til den mere typiske popstjerne i croptops og showkostumer. Hendes hår har også fået en ordentlig makeover, da det er blevet kortere og kortere gennem årene. Hvem husker ikke Taylors ikoniske krøller i 2006? Men de er sidenhen blevet erstattet af pandehår og page.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Fakta om Taylor Swift:

– Taylor Swift har altid haft et talent for musik og sangskrivning. Allerede som 11-årig vandt hun en lokal sangkonkurrence, og i 5. klasse vandt hun en national poesikonkurrence med sit digt “Monster In My Closet”.

– Hendes album “Fearless” er det mest belønnet nogensinde indenfor country music. Albummet har fået platinstatus i seks lande. Det er blevet solgt i 9 millioner eksemplarer verden over og gjorde dengang 18-årige Taylor til den yngste kunstner i historien til at have året mest solgte album i USA.

– Taylor har  vundet “Album of the Year” ved Grammy Awards to gange. I 2010 med albummet “Fearless” og igen i 2016 med sit album “1989”. Hun er derved den yngste til at modtage prisen, da hun fik den i 2010 som 20-årige. Hun er også den eneste kvinde, der har modtaget prisen to gange.

– Taylor er gode venner med Selena Gomez og Emma Stone. Hun er derudover også venner med Hayley Williams, Emma Watson og youtuberen PewDiePie.

– Taylor er en af de mest fulgte kendte på sociale medier. På Twitter har hun 81,4 millioner følgere og på Instagram har hun 92,5 millioner følgere.

– Hun har to musikvideoer med over 1 milliard visninger. Blank Space er blevet vist 1,8 milliard visninger og Shake It Off har 1,7 milliard visninger.

Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

– Taylor har været med i  filmen Valentine’s Day i 2010. Hun har også været med i en episode af CSI i 2000 og lagt stemme til den animerede film The Lorax i rollen som Audrey i 2012.

Klik igennem galleriet for at se Taylors “kærestegraf”, udvikling af tour kostumer og yndlings ord. Og se buddet på det næste album.

Del din kommentar

Forsiden lige nu