Terror-trussel gjorde skuespiller syg: Frygtede for sin sikkerhed

lørdag d. 31. januar 2015 kl: 21. 35 Af: Ritzau Fokus
 

James Franco spiller i “The Interview” journalisten Dave Skylark, som får til opgave at likvidere den nordkoreanske leder Kim Jong-un. Foto: Danny Moloshok/DANNY MOLOSHOK/INVISION/AP

En af hovedpersonerne i “The Interview” blev syg, da Sony følte sig presset til at tage filmen af plakaten, fordi de blev hacket.

Terrorhandlinger som dem, der ramte USA den 11. september 2001.

Superstjerne efter stofmisbrug: Jeg isolerede mig fra alle

Det var nogenlunde den trussel, hackergruppen “Guardians of Peace” kom med, efter de tvang sig adgang til filmselskabet Sonys servere, fordi de mente, at filmen “The Interview” gjorde grin med Nordkorea.

Det skabte en mediestorm, hvor Sony først ville trække filmen tilbage, men senere – efter mange overvejelser og kritik fra selveste præsident Barack Obama – alligevel endte med at distribuere filmen.

Skandalen gjorde én af filmens hovedpersoner James Franco fysisk syg, afslører han i et interview med Variety Magazine.

– Der var så meget pres og så meget opmærksomhed omkring filmen, at jeg blev syg af det. Hele skandalen kom som et chok for mig, men jeg frygtede aldrig alvorligt for min sikkerhed, siger Franco.

“The Interview” handler om to journalister, som planlægger at rejse til Nordkorea for at interviewe landets statsoverhoved Kim Jong-un.

Kloge superstjerner: Se hvem de største genier i Hollywood er

I stedet pålægger en amerikansk efterretningstjeneste journalisterne at likvidere den nordkoreanske leder – et plot, der altså ikke faldt i god jord alle steder.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu