The Day After Tomorrow

tirsdag d. 1. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

The Day After Tomorrow er det man virkelig kan kalde den ultimative naturkatastrofefilm. Den starter stile og roligt ud med nogle teorier om, at verden vil få en ny istid om nogle hundrede år måske. Dette viser sig meget pludseligt at være helt forkert, for den nye istid er på vej. Her tager handlingen fart, og der begynder at ske store ændringer i temperaturen rundt omkring i verden. Nu oplever man så den ene tornado efter den næste, stormfloder, snevejr, hagl så store som bolde og vildt tordenvejr.

Katastrofen er sket, og hele den nordlige del af jordkloden er dækket af is og sne. Nu skal der ikke fortælles mere, ellers bliver slutningen hurtigt afsløret. Grafikken er noget ud over det sædvanlige, og kan let måle sig med grafikken i The Lord Of The Rings. Der er blevet brugt meget gode kameravinkler, og historien i filmen er både nem og yderst spændende at følge. Der er lagt op til høj spænding fra start til slut, og man sidder naglet fast til sædet i biografen fra starten af. Det er simpelthen ikke muligt at falde i søvn undervejs. Man bliver bestemt ikke skuffet hvis man tager ind og ser denne film.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

Man behøver ikke at være vild med naturkatastrofefilm for at se denne film. Det er en film der er aktuel for alle mennesker i verden, da den fortæller om noget der i virkeligheden faktisk godt kunne ske. Man sidder tilbage med en klump i halsen når filmen er færdig, og man har set nok til, at man sidder resten af aftenen og diskuterer, hvad man selv ville gøre, hvis der snart kom en istid igen. Kendte.dk har givet The Day After Tomorrow fem stjerner ud af fem mulige.

*****

Del din kommentar

Forsiden lige nu