Sex and the City-stjerne gør grin med Donald Trump

mandag d. 31. juli 2017 kl: 14. 03 Af: Elo Christoffersen
presidentshow
Mario Cantone, som mange måske bedre kender som Anthony i Sex and the City, skal give sin version af Trumps nye kommunikationsdirektør Anthony Scaramucci. Foto: Comedy Central.

Donald Trumps nye kommunikationschef Anthony Scaramucci har på få dage gjort sig bemærket nok til at blive en fast karakter i Comedy Centrals satireshow The President Show. Her bliver han spillet af Mario Cantone fra Sex and the City.

Siden maj I år har den amerikanske komiker Anthony Atamanuik på ugentlig basis imiteret og gjort grin med Donald Trump i The President Show på Comedy Central.

Endnu en karakter får en kærlig hånd

Nu er det blevet tid til, at endnu en karakter får en kærlig hånd i satireshowet. Mario Cantone, som mange måske bedre kender som Anthony i Sex and the City, skal nemlig give sin version af Trumps nye kommunikationsdirektør Anthony Scaramucci.

I The President Show er Scaramucci noget nær en levende kærlighedserklæring til præsident Trump.

Og det får gnisterne til at flyve i et Kardashian-lignende trekantsdrama mellem Donald Trump, vicepræsident Mike Pence og Scaramucci.

Foruden sin rolle som Anthony i Sex and the City har Mario Cantone været med i flere tony-nominerede Broadway-forestillinger – en erfaring som der bliver trukket meget på i hans enormt flamboyante skildring af Anthony Scaramucci.

Fire nye serier får dansk premiere i weekenden

Plads til overdrivelser

I fremtiden er det altså en trekløver bestående af Anthony Atamanuik som Trump, Mario Cantone som Anthony Scaramucci og Peter Grosz som Mike Pence, der skal forsøge at give et indblik i, hvad der foregår bag de lukkede døre i Det Hvide Hus.

Det er måske lidt overdrevet, men i en tid, hvor virkeligheden bliver ved med at overgå fiktionen, er der rigeligt plads til overdrivelser.

The President Show bliver vist mandage klokken 19 på Comedy Central.

Hollywood-stjernerne kæmper om at mime de mest populære sange

Se videoen her: “Anthony Scaramucci” bliver præsenteret af “Donald Trump”

Del din kommentar

Forsiden lige nu