The Wolverine tæt på døden under optagelser

tirsdag d. 30. juli 2013 kl: 10. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Instruktør snød sig til drømmejob med Hugh Jackman

Hugh Jackman brækkede næsten nakken under filmoptagelserne til “The Wolverine.”

Selvom skuespilleren Hugh Jackman mest er kendt for sin roller som actionhelt, så er han alligevel ikke nogen udødelig superman.

Under indspilningen til filmen “The Wolverine”, der havde premiere i Danmark i sidste uge, kom han til skade under et stunt. Det kunne have gået grueligt galt.

– Der er en scene, hvor jeg skal springe ud fra et tog, og min nakke blev fanget, og jeg troede, jeg havde brækket min nakke, fortæller den 44-årige skuespiller til Contactmusic.

– Jeg gik hjem tidligt den dag, og det var et af de øjeblikke, hvor min kone kiggede på mig og sagde “Hvad har du gang? Det er nok at lege i skolegården, men du er ikke udødelig.” Det slår mig hver gang, men jeg gør alt, hvad jeg kan for en gammel mand at være.

På trods af de farlige stunts, så er det ikke dem, skuespilleren finder sværest at overkomme.

Branchen tvivlede på stjerneskuespiller: -Ingen kan det hele

– For mig er det hårdeste at træne klokken fire om morgen og spise kyllingebryst syv gange om dagen, lyder det fra Hugh Jackman, der har været på streng diæt og trænet hårdt i forbindelse med hovedrollen i “The Wolverine”.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu