Thomas Bo Larsen har fødselsdag

mandag d. 27. november 2017 kl: 8. 45 Af: Elo Christoffersen

Mandag kan skuespilleren fejre sin 54 års fødselsdag.

Skuespilleren Thomas Bo Larsen har fødselsdag. Han fylder i dag, mandag, 54 år.

Thomas Bo Larsen er uddannet skuespiller fra Odense Teaterskole i 1991.

Han fik sit gennembrud i den Oscar-nominerede kortfilm Sidste omgang i 1993.

Han har medvirket i talrige teateropsætninger på blandt andet Café Teatret, Østre Gasværk Teater, Aveny Teatret og Det Kongelige Teater.

Thomas Bo Larsen elsker gangsterfilm og kunstudstillinger

Medvirket i mange film

Thomas Bo Larsen er især kendt for filmene De skrigende halse (1993), Ondt blod (1996), De største helte (1996) og vinderen af kritikerprisen i Cannes Festen (1998).

I 1997 vandt han en Robert for årets mandlige hovedrolle i De største helte og i 1999 endnu en Robert for birollen i Festen.

Blandt nyere film er han især kendt for Blinkende Lygter (2000), Monas Verden (2001), Den gode strømer (2004), Store planer (2005), Solkongen (2005), Lotto (2006) og senest Jagten (2012).

I tv-serien Bedrag på DR har han en af hovedrollerne som politibetjenten Mads Justesen, for hvilken han i 2017 modtog en Robert for årets mandlige tv-hovedrolle.

Optagelser i gang til ny Far til Fire-film

Thomas Bo Larsen spiller også Onkel Sofus i de nye Far til Fire-film, hvor Martin Brygmann spiller Far.

Optagelserne til Far til Fire i solen startede 6. november og filmen optages på Gran Canaria.

Og det er ikke helt uden udfordringer for det danske filmselskab ASA Film. Det kan du læse mere om her.

Thomas Bo Larsen mediterer inden barske scener

Filmografi

De skrigende halse (1992)
Sidste time (1995)
De største helte (1996)
Pusher (1996)
Ondt blod (1996)
Riget II (1997)
Albert (1998)
Festen (1998)
I Wonder Who’s Kissing You Now (1998)
Nattens engel (1998)
Kærlighed ved første hik (1999)
Bornholms stemme (1999)
Flænset (1999)
Mirakel (2000)
Edderkoppen (tv-serie) (2000)
Her i nærheden (2000)
Blinkende lygter (2000)
Monas Verden (2001)
Grev Axel (2001)
Fukssvansen (2001)
Humørkort-stativ-sælgerens søn (2002)
Den gode strømer (2004)
Store planer (2005)
Solkongen (2005)
Ambulancen (2005)
Lotto (2006)
En mand kommer hjem (2007)
Winnie & Karina – The Movie (2009)
Hjælp nu er det jul (2011)
Jagten (2012)
Far til fire – på toppen (2017)

Kilde: Kendte.dk/Wikipedia.

Del din kommentar

Forsiden lige nu