Hitmager bliver ny dommer i populært talentprogram

torsdag d. 17. august 2017 kl: 14. 18 Af: Ritzau Fokus
Thomas Buttenschøn Danmark har Talent
Thomas Buttenschøn afslører på Instagram, at han skal være ny dommer i "Danmark har talent". Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix (Arkivfoto)

Musiker Thomas Buttenschøn afslører på Instagram, at han skal være ny dommer i "Danmark har talent".

Musiker Thomas Buttenschøn skal i den kommende sæson af tv-programmet “Danmark har talent” være med til at vurdere, om håbefulde deltagere har nok talent til at gå videre i det populære tv-show.

Det afslører han på sin Instagram-profil.

– Nu må jeg endelig sige det højt! Jeg skal være dommer i “Danmark har talent”. Jeg glæder mig helt sindssygt, skriver Thomas Buttenschøn til et billede af sig.

Nu må jeg endelig sige det højt! Jeg skal være dommer i #danmarkhartalent ! Audition starter om 20 min. Jeg glæder mig helt sindssygt. Og Like lige det her billede, hvis I også tror det bliver sjovt. 🙂 kærlighed herfra. ❤️

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on


Danmark har talent-vært bruger fritiden i en tidsmaskine

Det vil Buttenschøn kigge efter

Over for tv2.dk afslører musikeren, hvad han kommer til at kigge efter:

– Jeg kommer til at kigge efter originalitet og noget, der overrasker og får mig til at tabe kæben. Det handler om at kunne bevise, at man er bedre end alle andre til lige netop den ting, der er ens talent, siger han til tv-stationen og fortsætter:

– For mig handler det om at tro på det, der bliver fortalt. Jeg skal føle deres passion og viden, og så er det lige meget, hvordan det bliver udtrykt, om det er i en sang eller en dans eller noget helt tredje, siger han til tv2.dk.

Buttenschøn erstatter Nabiha

Thomas Buttenschøn erstatter sangerinden Nabiha som dommer, skriver TV2.

Peter Frödin, Cecilie Lassen og Jarl Friis-Mikkelsen vender alle tre tilbage i dommerstolene.

“Danmark har talent” vender tilbage i 2018, og det bliver den fjerde sæson af TV2-talentshowet.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Til sit Instagram-billede skriver Thomas Buttenschøn, der står bag numre som “Smukkere end smuk” og “Fantastiske mandag”, at der netop nu er auditions til den næste sæson i rækken.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu