Thomas Buttenschøn har fået ny kæreste

mandag d. 12. marts 2018 kl: 13. 41 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Hun er også kendt - blandt de mindste

Thomas Buttenschøn har fået ny kæreste efter skilsmissen fra Cana, som han har to drenge sammen med.

Det skriver Billed-Bladet, der har det fra hestens egen mund, så at sige.

I hvert fald har bladet – og måske i særdeleshed den folkelige troubadur og børnevært – fået fingrene i Mille Gori, der bekræfter forholdet til sangeren.

Mille Gori er selv – i hvert fald for børn og deres forældre – et kendt ansigt.

– Det er meget nyt, det er meget dejligt, og jeg er meget glad for ham, fortalte Mille Gori for nylig til Billed-Bladet, skriver det på sin hjemmeside. Mille Gori kendes af mange bedre under navnet Motor Mille, hvor hun i årevis har været en fast del af DRs børnekanal DR Ramasjang. Hun har også flere gange været med i Cirkus Summarum.

Thomas Buttenschøn kan faktisk selv i øjeblikket opleves på Ramasjang, hvor han sammen med Katrine Bille bestyrer programmet Luk Op, Luk I, der handler om følelser og musik.

Søndag bekræftede Thomas Buttenschøn selv, at han har fået en ny kæreste:

I kender hende allerede. Nogle af jer kender hende med knaldrød læbestift og masser af sminke fra midten af manechen. I en stor cirkuskjole som den ukronede prinsesse af cirkusdanmark. Andre af jer kender hende fra værkstedet, med motorolie under øjnene. Drengepigen der kan snakke med om fodbold og biler, hende der der altid har et hurtigt comeback og altid er rap i replikken. Måske har I set hende som som Wendy. Pigen der både er venner med drengen der aldrig bliver voksen, feer og de glemte børn. Det var også sådan jeg mødte hende. Det var sådan jeg lærte hende at kende. Nu er jeg begyndt at se hende på en anden måde. Nu ser jeg hende sådan her. Helt uden sminke, smilende og med et drømmende blik i øjet, mens hun fortæller mig at jeg skal stoppe med at tage billeder af hende hele tiden. Men jeg kan ikke lade være. Jeg vil så gerne have at tiden kunne stå stille. Det er sådan set derfor jeg tager billeder. De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende “min kæreste”. Ja, nu er det officielt. ❤️

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on


Thomas Buttenschøn er agnostiker: - Det kan føles tomt ikke at tro på noget

Skilt

Buttenschøn blev skilt fra sin kone gennem seks år i sommer, oplyste parret begge.

Thomas og Cana, som hun hedder, blev gift, og siden er de blevet forældre til Jens og Peter.

De gik fra hinanden i 2017

Da parret bekendtgjorde skilsmissen, blev det understreget, at beslutningen er taget i fællesskab, men at det var umådeligt svært at fortælle de to små sønner, at mor og far ikke længere er sammen.

– Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende til at blive venskabelig, og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre hver for sig, lød det blandt andet i opslaget på Instagram.

Del din kommentar

Forsiden lige nu