Dansecharmør skrotter sociale medier

tirsdag d. 15. november 2016 kl: 8. 04 Af: Ritzau Fokus

Sangeren Thomas Buttenschøn tager en pause fra de sociale medier for at koncentrere sig om andre ting.

Fredag aften måtte sangeren Thomas Buttenschøn vinke farvel til dansegulvet i Vild med dans. Nu tager dansecharmøren også afsked med de sociale medier.

I hvert fald har den 31-årige “Fantastiske mandag”-sanger besluttet sig for at lægge sin telefon på hylden for en stund.

Det skriver han til et billede på det sociale medie Instagram, hvor han indleder teksten med ordene “kære sociale medier”.

Takker sine fans

Inden pausen fra både Facebook og Instagram benytter musikeren anledningen til at takke sine fans og følgere for et vildt år.

– Hold nu kæft, hvor har det været vildt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi turde drømme om så meget goodwill og kærlighed, skriver Thomas Buttenschøn til billedet.

Thomas Buttenschøn har fået ny kæreste

– Faktisk har det online-sociale-liv været så massivt, at jeg nu vil lægge min telefon lidt på hylden for at koncentrere mig om andre ting. I ved små ligegyldigheder som bøger, børn og plader, der skal produceres, fortsætter han.

Røg ud af Vild med dans

De seneste uger har Thomas Buttenschøn flittigt opdateret sin profil på Instagram med billeder fra øvelokalet og dansegulvet i Vild med dans.

Fredag aften røg han og partneren, Mie Moltke, ud af dansekonkurrencen lige inden semifinalen, og efterfølgende takkede han sine fans for deres store støtte på Instagram.

– Tak for dansen, Mie Moltke. Det har været en af de bedste oplevelser. Og helt ærligt så er jeg glad for, at der ikke gik Allan Simonsen i den, og at vi sluttede med et tital. Og hey tusind tak for alle de søde beskeder. I er simpelthen så søde, skrev Thomas Buttenschøn efterfølgende.

Privat er “Smukkere end Smuk”-sangeren gift med Cana Buttenschøn, og sammen har de sønnerne Jens og Peter.

Se billedet af Buttenschøns afsked med de sociale medier her:

Thomas Buttenschøn er agnostiker: - Det kan føles tomt ikke at tro på noget

Kære Socialmedia. Først vil jeg lige sige tak for det vildeste år. Hold nu k*ft hvor har det været vildt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi turdet drømme om så meget goodwill og kærlighed. Faktisk har det online-sociale-liv været så massivt, at jeg nu vil lægge min telefon lidt på hylden, for at koncentrere mig om andre ting. I véd små ligegyldigheder som bøger, børn og plader der skal produceres. Jeg spiller en tour til foråret: www.thomasbuttenschon.dk/kalender Og hvis ikke vi ses før, (hvilket vi måske nok gør, fordi jeg sikkert kommer til at savne jer) så ses vi ihvertfald der. Kys og Kærlighed fra Kong But.

A photo posted by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu