Chok: Thomas Buttenschøn skal skilles

lørdag d. 8. juli 2017 kl: 10. 30 Af: Elo Christoffersen

- Mor og far er ikke længere kærester. Sådan skriver Thomas Buttenschøn på Facebook. Parret skal skilles.

Thomas og Cana Buttenschøn skal skilles.

Thomas Buttenschøn har fået ny kæreste

Det skriver Thomas Buttenschøn på sin Facebook-profil.

– Mor og far er ikke længere kærester. Det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge, skriver Thomas Buttenschøn og fortsætter:

– Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn.

– Børnene er det vigtigste og det vil de altid være. Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem. Og for deres skyld vil vi gerne bede om så meget ro omkring situationen som muligt.

Er fortsat venner

Parret skilles dog ikke som uvenner:

– Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre, hver for sig. Livet går videre, det er sommer og vi elsker stadig hinanden, bare ikke længere som kærester, slutter Thomas Buttenschøn.

Torsdag kunne vi på Kendte.dk fortælle, at parrets hus i Broager i Sønderjylland var blevet solgt efter blot en måned på boligmarkedet.

Thomas Buttenschøn er agnostiker: - Det kan føles tomt ikke at tro på noget

Thomas og Cana Buttenschøn bor i dag på Østerbro. De nåede at være gift i seks år. De har sammen sønnerne Jens og Peter.Del din kommentar

Forsiden lige nu