Thomas Skov i sorg: -Min far er død

onsdag d. 23. maj 2018 kl: 13. 01 Af: Elo Christoffersen
Thomas Skov er i sorg
Thomas Skovs far sov i sidste uge stille ind. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

I sidste uge sov hans far ind.

Den 32-årige journalist og freelancer Thomas Skov er i sorg.

Kendt TV-vært er blevet far - igen

I sidste uge døde hans far:

– Hele familien var samlet på hospitalet, og jeg sad og holdt min far i hånden, da han stille sov ind efter et langt sygdomsforløb. Det var en smuk, men alt for tidlig afsked. Tilbage sidder jeg med en masse stærke og gode minder om de 32 år, vi nåede at have sammen.  Jeg ville ønske, det havde været flere. Husk nu at få talt med dine kære, mens de er her, skriver Thomas Skov i et opslag op Instagram.

Tidligere på foråret lavede jeg en række programmer om fædre og sønners forhold. Jeg har aldrig fået så meget respons på et program tidligere. Derfor vil jeg også komme med en opfølgning. For i sidste uge var hele familien samlet på hospitalet, og jeg sad og holdt min far i hånden, da han stille sov ind efter et langt sygdomsforløb ❤️❤️❤️ Det var en smuk, men alt for tidlig afsked. Tilbage sidder jeg med en masse stærke og gode minder om de 32 år, vi nåede at have sammen. Jeg ville ønske, det havde været flere. Husk nu at få talt med dine kære, mens de er her😘

A post shared by Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov) on


Kendte.dk har været i kontakt med Thomas Skov, men han har på nuværende tidspunkt ikke lyst til at tilføje mere end det der står i opslaget på Instagram.

Kendisser tog kørekortet i Legoland

Thomas Skov fortalte i efteråret 2017 åbent om faderens sygdom, da faderen på det tidspunkt havde fået en hjerneblødning. Det skete blandt andet i P1-podcast-programmet “Far, der er noget vi skal tale om”.

Thomas Skov sagde sin faste stilling hos Danmarks Radio (DR) i august 2017 for at blive freelancer. Han ville have mere tid til at skrive bøger og til at turnere med sine foredrag. Dengang håbede han, at han stadig kunne lave lidt for DR, har Ekstra Bladet tidligere skrevet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu