Thorning skal være medvært i Natholdet

mandag d. 31. marts 2014 kl: 16. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Anders Breinholdt får besøg af statsminister Helle Thorning-Schmidt i sæson afslutnigen.

Anders Breinholdt får besøg af statsminister Helle Thorning-Schmidt i sæson afslutnigen. Foto: FRANDSEN FINN Polfoto

Lars Løkke Rasmussen har tidligere været gæstevært i Natholdet, og nu får Thorning også muligheden.

Lars Løkke Rasmussen (V) fik grineflip over et indslag om skoleelevers tørsvømning, da han i 2011 besøgte tv-programmet Natholdet.

Nu bliver det statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) tur til at kommentere tv-klip i det sene talkshow på TV 2. Det oplyser Natholdets faste vært Anders Breinholdt på twitter.

Helle Thorning-Schmidt har fødselsdag

Hans medvært på programmet udskiftes fra gang til gang, og det er i rollen som medvært, at Helle Thorning-Schmidt besøger Natholdet, der tidligere har haft Margrethe Vestager, Villy Søvndal og Søren Pind som medvært for en aften.

Da Løkke efter valget i 2011 besøgte Natholdet skete det som fungerende statsminister, da den kommende S-R-SF-regering endnu ikke havde færdiggjort forhandlingerne om regeringsgrundlag og ministerposter.

I Natholdet blev Lars Løkke Rasmussen blandt andet præsenteret for et tv-klip af danske skoleelever, som lå på maven på jorden og lavede svømmebevægelser.

Ifølge klippet var det på grund af sparerunder den eneste måde for nogle skoler at tilbyde elever svømmeundervisning.

Lars Løkke Rasmussen kunne ikke undertrykke et grin, da tv-oplæseren med stor alvor forsøgte at fastslå, at man på Fællesskolen Hammelev Sct. Severin i Haderslev havde boykottet tørsvømning, fordi eleverne ikke lærer noget af “at svømme på græs”.

Til sidst kunne oplæseren fra TV 2 News dog heller ikke selv undertrykke et grin.

Forældrekøb: Eks-statsminister har brugt millioner af kroner

– Det er forfærdeligt, som vi har drevet det her land ud i armod. Det er godt, der kommer en ny regering, lød det fra en stadig grinende Løkke.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu