Thure Lindhardt får stor Netflix-rolle

fredag d. 10. juni 2016 kl: 16. 05 Af: Ritzau Fokus
Udlandet har længe haft øje for den danske skuespiller, og nu har Thure Lindhardt igen landet en stor international rolle - denne gang i en Netflix-serie.
Udlandet har længe haft øje for den danske skuespiller, og nu har Thure Lindhardt igen landet en stor international rolle - denne gang i en Netflix-serie. Foto: Johansen Linda/Polfoto
 

Den danske skuespiller Thure Lindhardt har fået en stor rolle i anden sæson af den populære Netflix-serie “The Last Kingdom”.

Thure Lindhardt brændte sig for alvor ind på danskernes nethinder, da han spillede rollen som Bent Faurschou-Hviid, bedre kendt under kaldenavnet Flammen, i den succesfulde film “Flammen og Citronen” i 2008.

Det er dog langt fra kun den danske tv- og filmindustri, som har opdaget den danske skuespillers mange evner. Thure Lindhardt har allerede haft flere roller i udlandet, og anden sæson af den populære Netflix-serie “The Last Kingdom” ruller over tv-skærmen til næste år, er det med den populære dansker på rollelisten.

“Broen”-skuespilleren spiller rollen som Guthred i anden sæson, der indspilles i Ungarns hovedstad, Budapest.

Sebastian Jessen er inde i en god stime: - Der er virkelig momentum

Første sæson var en seersucces

Første sæson af “The Last Kingdom” blev hurtigt en stor seersucces, da den fik premiere i 2015, og serien blev også nomineret til at være årets bedste dramaserie ved den britiske prisuddeling Royal Television Society Awards.

Thure Lindhardt kan se frem til at spille side om side med skuespillere som Alexander Dreymon fra “American Horror Story” og Emily Cox fra “Homeland”-serien.

Thure Lindhardt: -Vi må forstå historien for at forstå os selv

Det er dog langt fra første gang, at Thure Lindhardt skal medvirke i en stor, international produktion. Tidligere har man nemlig kunne se den danske skuespiller i biografsuccesen “Engle og Dæmoner”, og på nuværende tidspunkt er han aktuel i actionfilmen “Kill Command”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu