Drew Barrymore er blevet mor for anden gang

onsdag d. 23. april 2014 kl: 7. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Drew Barrymore fik sit store gennembrud i filmen E.T. og har siden medvirket i utallige produktioner.

Drew Barrymore fik sit store gennembrud i filmen E.T. og har siden medvirket i utallige produktioner. Foto: David Shankbone / GNU Free Documentation License / Wikimedia Commons free

Skuespillerinden Drew Barrymore har født en lille pige.

Den tidligere Charlie’s Angel, Drew Barrymore, kommer til at skulle se til andet end filmskurke i den kommende tid. Barrymore er nemlig blevet mor til en lille pige.

Drew Barrymore fortæller om sit livs værste mareridt

– Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag er blevet forældre til vores anden datter, Frankie Barrymore Kopelman. Olive har fået en lillesøster, og alle er raske og glade, siger Barrymore og hendes mand, Will Kopelman, i en meddelelse til ABC News.

Den 39-årige skuespillerinde har allerede datteren Olive på 19 måneder og har tidligere udtalt, at parret blandt andet valgte at få et barn mere, fordi de ønskede, at Olive skulle vokse op med en bror eller en søster.

Barrymore begyndte at danne par med kunstrådgiveren Will Kopelman i 2011. Parret blev gift i 2012, hvor blandt andre Reese Witherspoon og Cameron Diaz var gæster ved brylluppet.

Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

Drew Barrymore medvirkede i sin første film allerede som 3-årig, men fik sit store gennembrud i filmen E.T., hvor hun spillede Gertie. Den tidligere berømmelse var årsagen til, at Barrymore kom på afvænning førte gang som 13-årig.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu