Tidligere MASH partner slutter sig til Seier Capital

tirsdag d. 14. juni 2016 kl: 11. 15 Af: Elo Christoffersen
PT2gradetTomkinsJPG
Forhenværende direktør og partner i MASH Peter Trauboth bliver tilknyttet Seier Capital. Foto: Ian N. Tomkins.
 

Forhenværende direktør og partner i MASH Peter Trauboth bliver tilknyttet Seier Capital. Som rådgiver indenfor service, performance og driftsoptimering skal Peter Trauboth hjælpe med at løfte Seier Capitals brands til næste niveau.

Efter 20 år i service- og restaurationsbranchen har den danske entreprenør Peter Trauboth valgt at forlade Copenhagen Concepts, moderselskabet bag de kendte restauranter, MASH, Umami og Le Sommelier. Peter Trauboth har gennem 11 succesrige år været en nøglespiller hos Copenhagen Concepts med kåringen som Londons bedste restaurant ved London Lifestyle Award 2013 i sin tid som direktør for MASH London som et af højdepunkterne.

I sin egen virksomhed, Trauboth WAYS, vil Trauboth bruge sine egne erfaringer til at fokusere på at forbedre performance i virksomheder i underholdning-, service- og restaurationsbranchen gennem strategisk indblik og rådgivning. Nu bliver Trauboth tilknyttet Seier Capital, som en inhouse rådgiver for porteføljen brands ejet af Seier Capital.

– Jeg er enormt stolt og glad for at få Seier Capital som min første kunde i min nye virksomhed – det må siges at være en drømmestart. Jeg glæder mig enormt meget til sammenarbejdet med Lars Seier, siger Peter Trauboth.

– Med min store erfaring indenfor service- og restaurantionsbranchen, er min styrke at justere og forbedre strategier, prioriteter i den daglige drift af virksomheden og levere et højt niveau indenfor customer service management, tilføjer Trauboth.

Lars Seier Christensen er meget tilfreds med at have en erfaren mand som Peter Trauboth om bord:

– Jeg har kendt Peter i flere år fra sit arbejde med forskellige vigtige og succesrige restauranter. Han er meget omhyggelig og opmærksom på at optimere hver eneste lille detalje, som i sidste ende er, hvordan du tjener penge i f&b branchen og giver dine gæster den bedst mulige oplevelse. Med mine forskellige og stigende interesser i branchen, er jeg glad for at være i stand til at tilbyde en sådan ressource til mine porteføljeselskaber, forklarer Lars Seier Christensen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu