Tidligere Paradise deltager fik tæsk af Spansk politi

onsdag d. 13. februar 2013 kl: 13. 13 Af: Kendte.dk NY
 

Emil Debski er blevet anholdt i Spanien og har siden da fået tæsk af politiet dernede

 

Tidligere paradise tæsket af Spansk politi Kendte

Her kan man se ham efter slagsmålet med politiet.

 

Emil Debski meldte sig tilbage i 2006 til anden sæson af ‘Paradise Hotel’ og skulle to år efter være med i ‘Robinson Ekspeditionen’ har nu mødt problemer i sit nye hjemland.

 

Startede godt men er nu et helvede
Det startede dog som et eventyr da han valgte at flytte fra Danmark til Spanien, men er nu endt som et mareridt da han er blevet anholdt, tæsket og sidder varetægtsfængslet for ‘salg af stoffer’

 

Læs også: Paradise deltager slog mand i gulvet med flaske på Crazy Daisy

 

– Som Einstein engang sagde, er definitionen på sindssyge at gøre den samme ting om og om igen og forvente et nyt udfald. Det er præcis, hvad et fængsel bygger på. Stå op, spise, gå tur i gården, spise, sove og forfra. Dette er min største fjende netop nu, jeg er ganske enkelt ikke bygget til repetition – som en robot på repeat, skriver Emil Debski i et langt brev til sin advokat og den danske ambassade.

 

Blev skudt på og tæsket på parkeringspladsen
Det var på brorens fødselsdag at situationen gik fra eventyr til fiasko hvor han inviterede Niels og Ibrahim, brorens kæreste, Sylwia og ikke mindst broren, Nikolaj.

 

– Da jeg så småt får sat min fod på gaspedalen, ser jeg til min meget store forskrækkelse fire til fem mørkklædte skikkelser nærme sig min bil i løb. Specielt en af dem står indprintet i min hukommelse, nemlig en mørkhåret mand, let kraftig af bygning med fuldskæg, iklædt mørk/sort jakke, som løber op på min side af bilen og prøver at åbne døren uden held, da han muligvis ikke får ordentligt fat, idet bilen triller let fremad, står der i brevet.

 

Læs også: Malene: Jeg var så fuld da jeg havde sex

 

Flere mørkklædte skikkelser med pistoler kom farende. Rædselsslagne forsøgte Emil og kammeraten at flygte i bilen, men efter flere pistolskud og knuste ruder, måtte de give op. Ibrahim var faldet ned i bunden af bilen, da Emil åbnede døren. Sagen kan tage op mod 6 måneder før der sker noget nyt, men vi håber på det bedste.

 

Kilde: (Realityportalen)

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu