Tidligere topmodel: -Jeg har brystkræft

tirsdag d. 29. marts 2016 kl: 19. 30 Af: Ritzau Fokus

Janice Dickinson er ramt af den frygtelige sygdom, som har spredt sig til tre lymfekirtler. Nu skal hun opereres og have strålebehandling.

Janice Dickinson er mor til to og frygter mest for sine børn.

Janice Dickinson er mor til to og frygter mest for sine børn. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Den forhenværende topmodel Janice Dickinson er ramt af brystkræft.

Det meddeler den 61-årige tv-personlighed selv i et interview med Daily Mail.

Vidne: Jeg fik en pille og vågnede med sæd mellem benene

– Det er hårdt for mig at fortælle, at jeg har brystkræft. Det er meget chokerende. I dag blev jeg ret bange. Jeg bliver virkelig bange, og det rammer mig hårdt, fortæller hun i det eksklusive interview med avisen.

Fandt en knude på størrelse med en ært

Dickinson fik diagnosen 12. marts, efter hendes læge havde fundet knuden på størrelse med en ært i hendes højre bryst under en rutineundersøgelse i forbindelse med et maveonde.

Hun fik straks foretaget en mammografi og fik taget en biopsi, og ifølge modellen er kræften midt i tragedien heldigvis opdaget i et tidligt stadie, selv om den også har ramt tre lymfekirtler.

– Jeg plejer at være optimistisk, men da lægen rørte ved knuden, var det så smertefuldt, at jeg vidste, det var alvorligt.

– Da jeg fik diagnosen, vidste jeg, at jeg skulle være modig og stærk. Jeg var mest bekymret for mine to børn, min forlovede og mit barnebarn, fortæller hun åbenhjertigt.

Går til daglig tjek

Den tidligere “Top Model”-dommer går nu til daglige tjek på hospitalet og skal i den nærmeste fremtid opereres, og efter operationen skal hun i strålebehandling.

– Jeg vil ikke lade frygten definere mig. Jeg har tænkt mig at komme igennem det. Jeg er Janice Dickinson, og jeg har tænkt mig at være her i lang, lang tid endnu. Man slipper ikke af med mig så let.

Ifølge Dickinson er prognosen for helbredelse positiv, og hun vil lade hele sit forløb blive filmet til programmet “The Doctors”.

GALLERI: 10 kendte går plastikamok

Dickinson har en søn og en datter fra to tidligere forhold og er forlovet med psykiateren Robert Gerner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu