Tidligere tv-vært stryger ind på hitliste

fredag d. 13. maj 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Tidligere tv-vært Morten Resen har kastet sig ud i et nyt erhverv som podcast-producer. Nu stryger første episode ind på iTunes-hitliste.

Morten Resen har allerede stor succes med sin første podcast-episode.

Morten Resen har allerede stor succes med sin første podcast-episode. Foto: Sjørup Thomas/Polfoto

Siden starten af 2007 har han tonet frem på tv-skærmen flere gange om ugen, når det populære program Go’ Morgen Danmark blev vist.

Derfor kom det som et chok, da den 37-årige vært Morten Resen tidligere i år meldte ud, at han ikke længere ville være at finde i danskernes morgen-tv. Dog kunne TV2-stjernen fortælle, at han i stedet ville producere podcasts.

Den første episode af Mortens Resens podcast-serie udkom 10. maj, og flere lyttere har allerede været inde og blive klogere på, hvad morgenværten har siddet og puslet med gennem den seneste tid.

Faktisk er Morten Resens første episode allerede blevet downloadet så mange gange, at den ligger i toppen af iTunes’ hitliste over de mest downloadede podcasts i Danmark.

Resen sender en tak

Morten Resen har i den forbindelse lagt et billede ud på Instagram, hvor han takker de mange lyttere.

– I tirsdags udgav jeg min første podcast-episode. Et lillebitte og nørdet startup fritidsprojekt uden hoved og hale. Og nu, her to dage efter, er episoden nummer to på iTunes’ hitliste. Det var altså ikke helt meningen, men helt vildt mange gange tak til alle jer, der åbenbart har gidet at downloade den, skriver Morten Resen på Instagram.

I første episode af Morten Resens podcast-serie kan man som lytter blive klogere på selve podcast-genren.

Morten Resen afslører om han vender tilbage til tv Morten Resen dropper morgen-tv

Se Morten Resens Instagram-billede her:

Øhhmmm…! I tirsdags udgav jeg min allerførste podcastepisode. Et lillebitte og nørdet start-up fritidsprojekt uden hoved og hale. Som nu – her to dage efter – er nummer to på iTunes' podcasthitliste?! 😳 Det var altså ikke helt meningen..! Men mega helt vildt mange gange tak til alle jer, der åbenbart har gidet downloade den. Og måske også høre den. Eneste problem er, at jeg nu nok bliver nødt til at finde på en episode 2 🤔 Har du lyst, kan du abonnere og lytte i iTunes eller på mortenresen.dk. Tak!! #podcast #tak #megameget

A photo posted by Morten Resen (@mortenresen) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu