Til Carolines fest: Bendtner fejrede ekskæresten på slottet

tirsdag d. 22. september 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Bendtner og baronessen ses her i 2010, mens de stadig var kærester.

Bendtner og baronessen ses her i 2010, mens de stadig var kærester. Foto: SJØRUP THOMAS/EKSTRA BLADET

Caroline Flemings ekskæreste, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, var med til at fejre tv-baronessens 40-års fødselsdag.

Kendisserne strømmede lørdag aften til Valdemar Slot på Tåsinge for at fejre tv-baronessen Caroline Flemings 40-års fødselsdag.

Blandt de celebre gæster var prins Joachim og prinsesse Marie, popproduceren Remee, hans modelkæreste Mathilde Gøhler og parrets nyfødte pige, men to helt særlige gæster var også med til at fejre tv-stjernen.

På Instagram afslører det 40-årige fødselsdagsbarn tirsdag, at ekskæresten Nicklas Bendtner og parrets fælles søn, Nicholas på fire år, var med til hendes store dag.

– Hvor sødt er det her lige. Min lille Nico og hans far, Nicklas Bendtner, skriver Caroline Fleming til et far og søn-billede fra festen, hvor den 27-årige Wolfsburg-spiller sidder med hvid jakke og armene rundt om sin storsmilende sønnike.

Så ikke søn i 8 måneder

I sommer kom det frem, at Bendtner ikke havde set sin søn i otte måneder, og det bekræftede baronessen til Her og Nu gennem sin manager, Jesper Thomsen.

– Ja, det er korrekt, men jeg ved, at det ikke er, fordi Caroline ønsker det sådan. Men derudover har vi ingen kommentarer, sagde han.

Medie: Taxachauffør i Bendtner-sag er også sigtet Fodboldstjerne amok: Satte ild til hus og råbte skældsord

Omkring en uges tid efter det blev far og søn genforenet på grønsværen, men nu har de altså endnu en gang været samlet, og denne gang under festlige omstændigheder hos baronessen selv.

Se billedet af Bendtner og søn hos baronessen her:

How cute is this…. My little #Nico and his daddy @bendtner3 #carolines40th #valdemarsslot #denmark – thank you @nicolegazaloneil for a great picture from the most memorable weekend ever x x

A photo posted by Caroline Fleming (official) (@carolineflemingofficial) onOg se prins Joachim og prinsesse Marie fejre glade Caroline Fleming, der er iført balkjole, diadem og tryllestav i hånden:

This fairytale will forever stay close in my heart #carolines40th #valdemarsslot – #prince #princess #fairy #knights #dreamscometrue

A photo posted by Caroline Fleming (official) (@carolineflemingofficial) on/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu