Tilbage til Midgård

torsdag d. 27. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Wellington, hvor Lord Of The Rings blev filmet, åbner dørene for verdenspremieren på Lord Of The Rings – The King Returns. Det lykkedes ikke for byen at få lov til, at holde verdenspremiere på de to tidligere film, men efter en ombygning på mange millioner kroner af byens biograf, får de endelig lov til at få æren. D.1 december slår de dørene op for det sidste kapitel i sagaen om Frodo og ringen.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Wellington, der sidste år blev omdøbt til at hedde Midgård for en stund, har anbragt heksekongen over nazgulerne siddende på det samme flyvende fabeldyr nazgulerne fløj på i den sidste film. Figurerne er i store dimensioner, virker meget frygtindgydende og er anbragt på biografens tag. Desuden kan man også finde en bjergtrold fra den første film i byen, der med sin store størrelse virker skræmmende.

Til premieren kan man finde Elijah Wood der spiller Frodo, Sir Ian McKellen der er Gandalf, Liv Tyler der har rollen som Arwen, Viggo Mortensen som Aragorn og Billy Boyd der spiller Pippin. McKellen har udtalt, at han har taget alle sine julekort med hjemmefra, for i landet har alle frimærker nemlig et billede med Gandalf på. “Jeg vil sende alle postkortene herfra, så har de nemlig Gandalf på”, udtaler McKellen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu