Tillykke med fødselsdagen

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears fylder 22 år idag. Britney er ikke bare en stjerne, men et popfænomen. Når hun optræder foregår det let påklædt og på en meget sexet måde. Samtidig viser hun en ungpige agtig og uskyldig side af sig selv, det hele i en perfekt harmoni. Hun stjæler altid opmærksomheden når hun dukker op til prisuddelinger og andet. På et tidspunkt var Britney verdens mest kendte jomfru, men dette ændrede sig, da hun mødte Justin Timberlake.

Nogle af hendes største hits inkluderer sange som Baby One More Time, Crazy, Sometimes, Oops I Did It Again, Stronger, Don’t Let Me Be The Last To Know og Slave 4 U. De blev alle hyppigt spillet på MTV og på alverdens radiostationer. Da Britney mistede Justin, holdte hun en pause på seks måneder, men sørgede stadig for, at ingen glemte hendes navn i mellemtiden.

Broen-forfattere: -Ikke alle vil kunne lide slutningen

Britney fik herefter et stort comeback med albummet In The Zone, der også har gjort Britney til en kvinde. Hun har nu for alvor fået rystet den lille pige ud af sig. In The Zone røg direkte ind i toppen på listerne i blandt andet USA og specielt England. Hun er en stjerne, der er kommet for at blive i lang tid. Tillykke med fødselsdagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu