Tillykke til David Beckham

torsdag d. 3. maj 2012 kl: 11. 10 Af: Kendte.dk NY
 

David Beckham tog hul på sin fodboldkarriere for Manchester United som ganske ung knægt og der gik  ikke lang tid før, det var ganske tydeligt at han ville få en stor karriere som fodboldspiller. Ingen  kunne dog vide, at han ville blive en af de største fodboldstjerner og modeikoner i verden.

Krigsveteraner, prinser og megastjerner: Derfor er denne begivenhed på alles læber for tiden

Læs også: FCM kan komme i likviditetsproblemer

– Jeg ville aldrig være berømt. Jeg var aldrig interesseret i andet end at blive en fodboldspiller, sagde han for nylig til GQ. Han begyndte at date Victoria Adams fra Spice Girls i 1996.  Da de to blev et officielt par, blev han for alvor en kæmpe stjerne – ikke mindst udenfor fodboldbanen. – Min kone valgte mig ud fra en bog med fodboldklistermærker.

Og jeg valgte hende efter at have set hende i fjernsynet… Det føltes med det samme som om, at det altid havde været meningen, at vi skulle være sammen, siger David i Beckham: Both Feet on the Ground: An Autobiography.

De giftede sig den 4. juli 1999 på Luttrellstown Castle i Irland. Brylluppet fandt sted tre måneder efter, deres søn Brooklyn Joseph blev født. 1. september 2002 kom deres anden søn, Romeo James, til verden. Hans nye ikon status medførte reklameaftaler med store, internationale virksomheder som Gilette, Pepsi, Police og Giorgio Armani.

Læs også: Bendtner skadet og doping-testet

Som modeikon blev han kendt for at sætte standarden for det nye begreb “metroseksualitet”. Den 20. februar 2005 fødte Victoria parrets tredje søn, Cruz. I 2007 flyttede familien til Los Angeles, hvor David havde skrevet kontrakt med LA Galaxy, og Beckham-parret blev en del af Hollywood-stjernernes inderste omgangskreds.

Kronprinsen skal på tur med lækker megastjerne: Det skal de lave

I 2011  fødte Victoria parrets første datter, Harper Seven og samme år fornyede han sin kontrakt med LA Galaxy for en periode på 2 år. Nu hvor han så småt nærmer sig de 40 år, kan LA Galxay meget vel blive hans sidste hold, inden han skal på pension.

– Jeg elsker stadig at spille, jeg elsker at være en del af et hold. Lige nu tænker jeg ikke engang på at gå på pension, sagde han for nylig til GQ.

Del din kommentar

Forsiden lige nu