Tim Christensen debuterer som radiovært

torsdag d. 16. januar 2014 kl: 13. 16 Af: Uffe Dahl
 
Tim Christensen

Tim Christensen kan snart sætte sig bag mikrofonen på P6 Beat. Foto: Isak Hoffmeyer.

Tim Christensen debuterer søndag den 26. januar som radiovært på P6 BEAT med programmet ’Tims Top 3’ målrettet musikelskere.

Den kendte rockmusiker, der slog igennem med Dizzy Mizz Lizzy og senere fik en flot solokariere, glæder sig til sin debut som radiovært:

”I ’Tims Top 3’ er det os musiknørder, der får plads. Det er et program for os passionerede musikelskere, der har taget stilling til musik. Jeg er jo en stor musikelsker med en masse på hjertet, og det håber jeg vil sive ud i æteren,” siger Tim Christensen.

Tim Christensen er blevet far

Programmet bliver P6 BEATs egen ’Hall of Fame’, hvor det er lytterne, der hver uge er med til at bestemme, hvem der skal på ’Tims Top 3’ inden for et emne. Det kan for eksempel være ’bedste koncertoplevelser’, ’mest ønskede band-reunions’ eller ’bedste albums fra 90’erne’. Dialogen med lytterne er hjørnestenen i programmet – og Tim Christensen vil på Facebook give lytterne mulighed for at diskutere og sammenligne deres egne bud på Top 3’er.

Spiller boldene op

”Jeg glæder mig til, at der opstår noget helt særligt i samspillet mellem mig og andre passionerede musikelskere. Jeg spiller boldene op – og så er det op til lytterne at gribe dem”, siger Tim Christensen og understreger samtidig, at det er vigtigt for ham at være i øjenhøjde med lytterne, når han formidler musik. Både når han selv spiller, og når han nu kommer til at formidle andres musik på P6 BEAT.

”Noget af det herlige er jo at opleve, hvad andre mener om musik. Vi skal nok også blive rasende uenige. Men det er jo netop et tegn på, hvor meget musikken virkelig betyder for os mennesker,” understreger Tim Christensen.

Mads Langer og Tim Christensen laver musik til Bier-musical

Programmet har premiere søndag den 26. januar klokken 12.00-14.00. Herefter vil Tim Christensen være bag mikrofonen hver søndag i det tidsrum.

Find Facebookgruppen om programmet her https://www.facebook.com/TimsTop3

Del din kommentar

Forsiden lige nu