Timberlake: Jeg er ikke cool

onsdag d. 13. november 2013 kl: 11. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske sanger og skuespiller Justin Timberlake har efter eget udsagn nydt godt af en opvækst langt fra glitter og falske komplimenter.

Den amerikanske sanger og skuespiller Justin Timberlake har efter eget udsagn nydt godt af en opvækst langt fra glitter og falske komplimenter. Foto: Colourbox free

Popstjernen Justin Timberlake betragter ikke sig selv som noget sejt idol, selv om han har mange gode grunde til at gøre netop det.

Bodil Prisen: Actiondrama og debutfilm scorer mest

Man kunne nemt tro, at et moderne popikon- og idol som den amerikanske sanger, producer og skuespiller Justin Timberlake ville have svært ved at bevare jordforbindelsen i noget nævneværdigt omfang.

Men det er langt fra sandheden for den 32-årige sanger, der i et interview med magasinet GQ afslører, at han slet ikke ser sig selv som en sej og cool type.

– Hør her, jeg er ikke cool. At være cool handler om at holde dit blodtryk i ro. Så nej. Lad være at være cool. Vær passioneret. Vær dedikeret. Vær ihærdig. Vær kompromisløs. Vær forurettet. Vær glad. Vær sur, siger Timberlake.

Selv mener han, at det er opvæksten i Memphis, der har gjort ham til den, han er i dag. Ikke mindst i forhold til hans mange år i Hollywood.

– Memphis kæmper og har en opgivende indstilling til tingene. Det er der, jeg er fra, og jeg voksede op med en halvskidt og provokerende attitude, så nogle gange tænker jeg, at det er spøjst, at jeg er endt med at have tålmodighed nok til at være flink over for andre i branchen, fortæller sangeren.

TV3 tager spyttende fodboldekspert tilbage

Tålmodighed nok til at vælte sig i succes, i hvert fald. Timberlakes seneste album med titlen “The 20/20 Experience” har skaffet ham ikke mindre end fem nomineringer til årets American Music Awards. Vinderne bliver afsløret 24. november.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu