Timberlake og Biel æres med homopris

onsdag d. 26. august 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jessica Biel og Justin Timberlake vil dette efterår blive hædret for deres arbejde for homoseksuelles rettigheder i USA.

Jessica Biel og Justin Timberlake vil dette efterår blive hædret for deres arbejde for homoseksuelles rettigheder i USA. Foto: Peter Kramer/AP

Justin Timberlake og Jessica Biel vil modtage en respekt-pris for deres arbejde for homoseksuelles rettigheder.

Hvem vil ikke gerne følge i fodsporene på Julia Roberts? Det får den amerikanske sanger og skuespiller Justin Timberlake nu mulighed for, når han sammen med sin hustru, skuespillerinden Jessica Biel, modtager de homoseksuelles ærespris ved LGBT’s Respect Awards senere på året. Det skriver People Magazine.

Justin Timberlake giver ekstra koncert i Danmark

LGBT, som står for Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender (på dansk lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner), har tradition for at ære berømtheder, der arbejder for at forbedre vilkårene for homoseksuelle i USA ved deres årlige prisfest.

Og mens det sidste år var en stolt og glad Julia Roberts, der sammen med sin mand Danny Moder kunne modtage den såkaldte inspirationspris, går statuetten altså i år til power-parret Timberlake og Biel.

– Timberlake og Biel er to udtalte og dedikerede allierede for LGBT-samfundet. De har desuden også helliget sig frivilligt arbejde, der forbedrer unges livsvilkår, siger Eliza Byard direktør for LGBT-foreningen GLSEN, der står bag prisuddelingen, til People.

– De har hele tiden været synlige og dedikerede allierede, understreger hun.

Tidligere har blandt andre skuespiller Jim Parsson og hans partner Todd Spiewak samt underholdningschefen for NBC Bob Greenblatt og DreamWorks’ CEO Jeffrey Katzenberg sammen med sin kone Marilyn Katzenberg modtaget prisen.

Ved dette års Respect Awards, som afholdes i oktober, vil de tidligere prismodtagere medvirke som æres-medværter for showet.

Justin Timberlake kommer til Danmark

Justin Timberlake og Jessica Biel har været gift siden 2012. I april i år blev parret desuden forældre til deres førstfødte – sønnen Silas Randall.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu