Tina Lund er tilbage i sadlen efter fødslen

søndag d. 18. december 2016 kl: 12. 32 Af: Ritzau Fokus

Springrytteren Tina Lund har deltaget i sit første stævne efter fødslen af sin lille pige.

De seneste måneder har bleskift, babypludder og vuggeviser fyldt meget i hverdagen for den danske springrytter Tina Lund, der i slutningen af oktober blev mor til en lille pige.

Det betød, at hun måtte sætte deltagelsen i de mange ridestævner på pause for en stund. Men i weekenden var hun tilbage i sadlen til sit første rigtige stævne efter fødslen.

Det skriver den 35-årige ridepige på sin blog.

Takker nej trods kvalifikation

Pausen har bestemt ikke gjort springrytteren rusten på ridebanen. Ved stævnet kvalificerede Tina Lund sig videre, men hun valgte alligevel at takke nej til pladsen.

– Jeg synes, at det er for tidligt. Jeg har kun lige trænet i små 10 dage, og mine heste har faktisk heller ikke sprunget et højt spring de seneste otte måneder. Så både for mine hestes skyld og min egen sprang vi Grand Prix over, skriver hun på bloggen.

Hårdere end normalt

I blogindlægget understreger hun, at det var skønt at være tilbage ved et stævne, og hun fortæller, at hun havde taget sin lille guldklump, der har fået navnet Lilly, med sig. Stævnet tog dog lidt hårdere på den nybagte mor end normalt.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

– Jeg må indrømme, at jeg godt har kunnet mærke i min krop, at den var lidt træt, da jeg kom hjem, i forhold til hvad den plejer at være, skriver Tina Lund.

Tina Lund danner par med den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen. Parret har sønnen Louis på fire år, der nu kan kalde sig storebror til lille Lilly. Allan Nielsen har desuden døtrene Ida, Emma og Nana fra sit tidligere ægteskab.

Den lille familie bor sammen i storbyen Dubai, hvor Tina Lund dyrker sin hestesport. Springrytteren fødte også sin lille pige på et hospital i millionbyen, og hun har tidligere fortalt, at det var den bedste oplevelse.

Se Tina Lunds blogindlæg her:

Jaaa mit første stævne efter jeg har født 🙂

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu