Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel

lørdag d. 29. oktober 2016 kl: 12. 25 Af: Ritzau Fokus

Fødslen af datteren Lilly var meget anderledes for springrytter Tina Lund, end da hun fødte sit første barn.

Det er kun tre dage siden, springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen blev forældre til datteren Lilly, men allerede nu er den nybagte mor klar til at dele detaljer om fødslen.

Parrets nummer to kom nemlig til verden under lidt andre omstændigheder, end da Tina Lund fødte sønnen Louis, som i dag er fire år gammel. Det skriver hun på sin blog tinalund.bloggersdelight.dk.

Bor i Dubai

Den lille familie bor i øjeblikket i storbyen Dubai.

Og det var noget andet for springrytteren at føde der end på et dansk hospital.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

– Jeg havde den bedste oplevelse denne gang med min fødsel. Sidste fødsel var jeg i gang i 26 timer, hvor jeg derefter fik at vide, at jeg skulle have kejsersnit.

– Det var en rigtig hård omgang, skriver Tina Lund, som dog ikke har en finger at sætte på behandlingen, hun fik under sin første fødsel.

En oplevelse for livet

Denne gang havde springrytteren dog kun en enkelt jordemor tilknyttet, og til sidst under fødslen fik den 35-årige mor sig en oplevelse, der har sat sig fast for livet.

– Jeg fik til sidst selv lov til at tage hende ud og op på mit bryst. Hold da helt op, det kommer jeg aldrig til at glemme, lyder den rørende beskrivelse fra Tina Lund.

Springrytteren takker samtidig sin mand Allan Nielsen for at være ved hendes side alle 16 fødselstimer.

– Han passede rigtig godt på mig igennem det hele. Jeg var lige lidt nervøs på et tidspunkt, hvor jeg var glad for, at han talte til mig og holdt min hånd, skriver hun.

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

Læs hele Tina Lunds blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu