Se billedet: Tina Lund har født

torsdag d. 27. oktober 2016 kl: 9. 35 Af: Ritzau Fokus

Den danske springrytter Tina Lund og manden Allan Nielsen er nu blevet forældre til en lille pige.

Tina Lund har født.

På Instagram har den danske stjernerytter Tina Lund med jævne mellemrum vist sin højgravide mave frem.

Mor for anden gang

Nu er det dog slut med at bære rundt på en stor og struttende mave. Den 35-årige stjerne er nemlig blevet mor for anden gang.

Det viser Tina Lund frem på sin Instagram-profil. Her afslører den nybagte mor både datterens vægt, længde samt fødselsdato, og at hele familien har det godt.

– 26. oktober klokken 17.25 kom vores lille datter til verden. Vægt 3385 gram og 46 cm lang. Vi har det alle godt og glæder os til at hilse på venner og familie. Velkommen til verden, min babypige, skriver Tina Lund på Instagram.

Til teksten har springrytteren også tilknyttet et billede, hvor man kan se to små babyhænder, der blidt holder om en voksenhånd.

Datterens navn er afsløret

Tina Lund har tidligere løftet sløret for, at datteren skal hedde Lilly. Navnet er til ære for kendissens mormor, som hedder Lilly til fornavn.

Tina Lund danner par med den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen. Parret har i forvejen en søn på fire år, der hedder Louis.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

Den lille familie er til daglig bosat i Dubai, hvor Tina Lund dyrker sin ridesport på fuld tid. Graviditeten har dog betydet, at den professionelle ridepige holder en pause fra ridebanen, til datteren Lilly er blevet ældre.

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

Se Tina Lunds Instagram-billede her:

D. 26/10-2016 kl 17.25 kom vores lille datter til verden. Vægt 3385 kg og 49 cm lang. Vi har det alle godt og glæder os til at hilse på venner og familie 😄 @itgoesonuae @nananielsenn @ida_marie_nielsen @mamachimp welcome to the world my baby girl ❤️

A photo posted by Tina Lund, Spring rytter (@tinalund) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu