Tina Lund om sin sidste tid på ridebanen: -Jeg nyder det

søndag d. 23. oktober 2016 kl: 16. 13 Af: Ritzau Fokus
Vild med dans fredag d. 14. november 2013. PÅ den røde løber ses her Tina Lund
I 2010 blev Allan Nielsen og Tina Lund gift på Næsbyholm Slot. Siden da har parret valgt at flytte til Dubai sammen med sønnen Louis. Foto: Betina Garcia/Scanpix (Arkivfoto)

Den højgravide stjernerytter Tina Lund nyder, at hun fortsat kan deltage i ridestævner, inden hun skal føde.

At få et barn er en stor omvæltning for de fleste forældre.

Det kan den danske springrytter Tina Lund også nikke genkendende til. Når den 35-årige kendis føder sit andet barn, betyder det nemlig, at hun holder en pause fra at deltage i ridestævner. Det skriver hun på sin blog tinalund.bloggersdelight.dk.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

– Jeg nyder de sidste weekender i stævnernes tegn, for lige om lidt når jeg har født, bliver det ikke muligt for mig at være med til stævnerne mere, før Lilly er blevet lidt ældre, skriver Tina Lund på sin blog.

Tina Lund venter en lille pige sammen med manden Allan Nielsen. De lykkelige omstændigheder gør også, at stjernen ikke selv rider under konkurrencerne, men blot støtter de andre ryttere.

Tidligere har Allan Nielsen og Tina Lund afsløret, at de har valgt at kalde deres datter for Lilly. Parrets lille pige bliver opkaldt efter Tina Lunds mormor, som hedder Lilly til fornavn.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår Tina Lund har termin. Den 21. september skrev den professionelle springrytter dog i et blogindlæg, at der dengang kun var fem uger til termin. Det betyder, at de vordende forældre kan forvente den lille ny inden slutningen af oktober.

Allan Nielsen og Tina Lund har i forvejen sønnen Louis på fire år. Til daglig er familien bosat i Dubai, hvor Tina Lund dyrker sin hestesport på fuld tid.

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

Læs Tina Lunds blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu